Wpis z mikrobloga

Zdałem sobie właśnie sprawę że jestem już 12 lat ze swoją żoną w tym dwa lata po ślubie. I kurcze kocham ją mocniej niż jak się poznaliśmy. Życzę każdemu żeby znalazł swoją drugą połówkę z którą będzie z każdym kolejnym dniem żyło się coraz lepiej
#zwiazki #przemyslenia
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zycie_jest_nobelon: w sierpniu będziemy z mężem świętować trzecią rocznicę ślubu, a w listopadzie stuknie nam jedenaście lat razem. I też mam wrażenie, że z każdym dniem kochamy się coraz bardziej. Nie zamieniłabym tego uczucia na nic we wszechświecie. ( ʖ̯)

Lubię takie wpisy na mirko, stanowią ładny, ciepły kontrast dla wszechobecnego narzekania na nieszczęśliwe związki. Dużo szczęścia! (
  • Odpowiedz
@zycie_jest_nobelon: Ja 12 lat razem i 1.5 roku po ślubie. Przez moją depresję wyprowadziłem się trzy miesiące temu od Niej, a teraz po pomocy uzyskanej od lekarzy chciałbym ratować małżeństwo ale chyba już za późno na to, tak bardzo zawiodłem jej zaufanie
  • Odpowiedz
@zycie_jest_nobelon razem 16 lat, po ślubie 10, z każdym miesiącem jest coraz lepiej, o czym czasem gadamy jak to możliwe, a jednak wzajemny szacunek i umiejętność kompromisu to powoduje
Życzę Ci Mirek by się stan nie kończył.
  • Odpowiedz