Wpis z mikrobloga

Ja was panowie zapytam o tako jedno rzecz... jak szła ta... piosenka? Na zielonej? Ukrainie, brawo Romku, chociaż Ty kochanej dziewczyny to raczej nie miałeś... Ja wam chcialbym w tym miejscu... przypomnieć, że Ukraina - eto byvshaya Pol'sha i nie było by tego dzisiejszego yyy sukcesu gdyby nie PZPN. Ale co, że w powstanie 1648 roku? To nie jest wina PZPN, żeśmy wtedy wylądowali w grupie yyy śmierci.

#kanalbekowy #kanalsportowy #mecz
JeffreyLebowski - Ja was panowie zapytam o tako jedno rzecz... jak szła ta... piosenk...

źródło: comment_16249979725oBLpKzKfb5JiB22gsoyQl.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JeffreyLebowski:

Znaczy, ja powiem tak... Zbyszkó, jak cię lubie i szanuje to nie zapominajmy, rze w grupie śmierdzi to myśmy byli, tak? Żeśmy grali z Portugaliom, Francjom i z Wengrami. Die Manschafft pokazał zresztom, rze przed nimi jest przyszłość bo pod wodzom Hansa Flika bendom grali młody Hawerc czy Wirtz, tak? A kogo bendziemy mieli w Polsce? Co? Ale jak Zieliński... No Romeczku, ale co on może dać kadrze jak
a.....1 - @JeffreyLebowski: 

Znaczy, ja powiem tak... Zbyszkó, jak cię lubie i sza...

źródło: comment_1624998689GqbKHKSPe50UQDpOSJBy3q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@aut91: Tomeczkiu chyba coś ci się pomy...liło. Niemcy to zaliczyły większą kompromitację niż Polska(Borek: Czyli stwierdza Pan Prezes, że się skompromitowaliśmy?)
Nieee no Mateusz my zagraliśmy bardzo dobry turniej, i tak my rozmawiać nie... będziemy a wracając do Niemców to dzisiaj wychodzi ile znaczy szkolenie trenerów jak w Białej Podlaskiej a nie jak Niemcy jeżdżenie na... picu.
JeffreyLebowski - @aut91: Tomeczkiu chyba coś ci się pomy...liło. Niemcy to zaliczyły...

źródło: comment_1624999335I2t3qAVdz5phSifVyrT4ti.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@JeffreyLebowski:

Ludzie kochani, no ludzie kochani... Zbyszku. Ty mówisz, żeśmy rozegrali dobry turniej. To chyba co najwyżej chłopaki co w hotelu grali w pici polo. Albo inne kierki. Ale, ale, ale poczekaj Paczul. Wy mówicie, że kto zagrał dobrze, poza Lewandowskim? Że Zieliński, tak? No chyba was po... grzało. Co on takiego dobrze zrobił? Że dwa podania miał niezłe? Ok, ale taki pomocnik to powinien mieć ze cztery bramki i

Ludzie kochani, no ludzie kochani... Zbyszku. Ty mówi...

źródło: comment_1624999453GvHYQsk7NMf9ZM4tHCg0sO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@JeffreyLebowski:

Panowie [uśmiecha się, spoglądając po gościach w studiu]. To Michale niezwykle wazna kwestia, chciałoby się rzec: thanks for this question [wybucha śmiechem, ale nikt się nie śmieje więc natychmiast poważnieje]. Ja Pauluu Zołzuu szanuję, ja Pauluu Zołzuu podziwiam jako piłkarza, ale kilka jego decyzji personalnych było niezrozumiałych [bierze głęboki wdech]. Panowie, ja sądzę, ja jestem pewien, że z Turbo Grosikiem zdobyliśmy kilka punktów w grupie więcej. Kamilu [patrzy na

Panowie [uśmiecha się, spoglądając po gościach w stud...

źródło: comment_1625000284hBDIr5UluylPx17Qj00DfN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz