Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
WujekDoggi +25
#kiszak
Było niżej ale przeklejam, lodolożek nie zna się a p------i - stare, znałem.
Ktoś kto kupił PS5 PIĘĆ lat temu za 2100-2400 może dalej odpalać przyzwoicie wyglądające premierowe gry w 60FPSach za ułamek ceny bez j-----a się z softem. W tej cenie nie zbudujesz komputera porównywalnego sprzętowo.
Tamałe do swoich hardkorowych obliczeń z jakiegoś powodu wykorzystuje mniej popularne PS5 Pro z gorszą opłacalnością, podstawkę(?) i gry za 200 PLN
Było niżej ale przeklejam, lodolożek nie zna się a p------i - stare, znałem.
Ktoś kto kupił PS5 PIĘĆ lat temu za 2100-2400 może dalej odpalać przyzwoicie wyglądające premierowe gry w 60FPSach za ułamek ceny bez j-----a się z softem. W tej cenie nie zbudujesz komputera porównywalnego sprzętowo.
Tamałe do swoich hardkorowych obliczeń z jakiegoś powodu wykorzystuje mniej popularne PS5 Pro z gorszą opłacalnością, podstawkę(?) i gry za 200 PLN

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

#kanalbekowy #kanalsportowy #mecz
źródło: comment_16249979725oBLpKzKfb5JiB22gsoyQl.jpg
PobierzZnaczy, ja powiem tak... Zbyszkó, jak cię lubie i szanuje to nie zapominajmy, rze w grupie śmierdzi to myśmy byli, tak? Żeśmy grali z Portugaliom, Francjom i z Wengrami. Die Manschafft pokazał zresztom, rze przed nimi jest przyszłość bo pod wodzom Hansa Flika bendom grali młody Hawerc czy Wirtz, tak? A kogo bendziemy mieli w Polsce? Co? Ale jak Zieliński... No Romeczku, ale co on może dać kadrze jak
źródło: comment_1624998689GqbKHKSPe50UQDpOSJBy3q.jpg
PobierzNieee no Mateusz my zagraliśmy bardzo dobry turniej, i tak my rozmawiać nie... będziemy a wracając do Niemców to dzisiaj wychodzi ile znaczy szkolenie trenerów jak w Białej Podlaskiej a nie jak Niemcy jeżdżenie na... picu.
źródło: comment_1624999335I2t3qAVdz5phSifVyrT4ti.jpg
PobierzLudzie kochani, no ludzie kochani... Zbyszku. Ty mówisz, żeśmy rozegrali dobry turniej. To chyba co najwyżej chłopaki co w hotelu grali w pici polo. Albo inne kierki. Ale, ale, ale poczekaj Paczul. Wy mówicie, że kto zagrał dobrze, poza Lewandowskim? Że Zieliński, tak? No chyba was po... grzało. Co on takiego dobrze zrobił? Że dwa podania miał niezłe? Ok, ale taki pomocnik to powinien mieć ze cztery bramki i
źródło: comment_1624999453GvHYQsk7NMf9ZM4tHCg0sO.jpg
Pobierzźródło: comment_1624999812hYXSjg8FVNL4jMQE0TzzIj.jpg
PobierzPanowie [uśmiecha się, spoglądając po gościach w studiu]. To Michale niezwykle wazna kwestia, chciałoby się rzec: thanks for this question [wybucha śmiechem, ale nikt się nie śmieje więc natychmiast poważnieje]. Ja Pauluu Zołzuu szanuję, ja Pauluu Zołzuu podziwiam jako piłkarza, ale kilka jego decyzji personalnych było niezrozumiałych [bierze głęboki wdech]. Panowie, ja sądzę, ja jestem pewien, że z Turbo Grosikiem zdobyliśmy kilka punktów w grupie więcej. Kamilu [patrzy na
źródło: comment_1625000284hBDIr5UluylPx17Qj00DfN.jpg
Pobierzźródło: comment_1625000803eFeYS4vxciaGJgMHSKrdOF.jpg
Pobierz