Wpis z mikrobloga

Ktoś wrzucił mema że piramidy stoją w Egipcie bo były za ciężkie dla brytoli by je ukraść. I po zasmianiu się zrobiło mi się smutno.

@AnonimoweMirkoWyznania: Mnie się zrobiło smutno, jak doczytałam dalsze zdania. Patrzę na początek, no proszę, taka refleksja na temat kolonialnego rabunku i trudnego startu państw afrykańskich i to na wykopie, szacun!

A tu oczywiście Polacy najbiedniejsi, bo (trywializując) się nie nakradli.
  • Odpowiedz
PonadgabarytowyŁobuz: Polska ma szansę być potęga pod warunkiem, że inne kraje będą miały zrujnowane gospodarki oraz wielkie szkody (na każdej płaszczyźnie m.in ludności), które cofną w rozwoju. Czysto teoretycznie szansę są jeśli przyjdzie globalny kryzys i Polska jakimś cudem wyjdzie z niego najlepiej.

Zaakceptował: karmelkowa
  • Odpowiedz
Zajebiozaur: Gratuluję trafnej oceny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P0lacy są de*ilami I zawsze nimi będziemy. Zawsze mogłem się urodzić w Afryce ale ja piernicze ale żałuję że urodziłem się p0lakiem. Nie ma nadziei dla tego kraju dlatego im dalej tym lepiej

Właśnie dlatego ten kraj tak wygląda, bo takich jak ty - imbecyli - jest w
  • Odpowiedz
@Gaku745 Nie uznaje Guardiana za wiarygodne źródło informacji, a ja większości kolonii Afrykańskich Europejczycy wyszli na minus i podbili je przez urojenie sobie, że cała Afryka to żyła złota, albo z chęci powstrzymania rywali przed zdobyciem terytorium
  • Odpowiedz