Wpis z mikrobloga

Dolce & Gabbana - The One Luminous Night. Czyli nowy flanker z serii 'The One'. Nie wiem kiedy dokładnie miał premierę, ale dopiero teraz zobaczyłem, że można go dostać. Cena premierowa, ale jak się znajdą chętni, to rozleję.
#rozbiorka #perfumy

Cena: 3,5 zł/ml
Ilość: 90ml

Ocen praktycznie jeszcze brak. Na parfumo 8,6 zaledwie 8 głosów i zero recenzji. Na fragrantica 4,16 przy 33 głosach, jest też kilka komentarzy. Wygląda bardzo słodko i tak też ludzie piszą (daktyle są w nutach).

Jak ktoś znajdzie w lepszej cenie, to dajcie znać. Zamawiam jak uzbiera się 70ml, jak nie to czekam aż ceny spadną i spróbuję znowu.

Odleję od 10ml.

Dekanty 2,5 zł/ml
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)

Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)
NicholasUrfe - Dolce & Gabbana - The One Luminous Night. Czyli nowy flanker z serii '...

źródło: comment_1624756793jiQukj7h1huZPdspJM4aVQ.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qtavon: zgadzam się, że jest słodki, ale nie tak do przesady, bo ma element świeżości (chyba to bazylia). Daktyl daje spoko akcent, nie jest taką ulepowatą, bezkształtną, chemiczną masą. Lepszy od klasyka, jest spoko. Moim zdaniem nie pachnie jak Layton, bo to może Cię interesować ;)
  • Odpowiedz