Aktywne Wpisy
Davvs +41
Jest wyczekiwana analiza eksperta teraz wystarczy tylko odwrócić. A więc Ukraina w tym roku rozwali most Krymski i wykona udaną operację na Zaporożu a ruskie larwy może posuną się o dwie wiochy na Donbasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wojna #ukraina #russiahateclub
kitek_sritek +20
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W Zielonej Górze jest taka lipa że szkoda gadać, wklepuje numery z roksy do wyszukiwarki i prawie nigdy nie ma teczki albo jest tylko jeden lub dwa komentarze. Ciągle chodziłem na sapera i liczyłem na to że może wkońcu warto skorzystać z tego forum, jedynie jedno ogłoszenie ma sporo komentów, reszta to jakieś odpady. Coś polecacie?
#divyzwykopem #zielonagora #roksa
Osobiście ja bym poszedł do 819202 bo ma chyba najlepsze opinie z dostępnych teraz pań. (Miałem zamiar zajść ale dwa razy nie wypaliło xD) Za jakiś czas myślę by ponowić próbę spotkania
Reszta ogłoszeń to saper albo dwa komentarze na garso
Komentarz usunięty przez autora
Bo ja byłem dwa razy próbowałem się spotkać. Raz miała niby wypadek a za drugim zapomniała czy coś takiego xD
Niby dostałem extra 30 min w bonusie ale odpuściłem ten temat na parę miesięcy
Później myślałem żeby spróbować u innej, więc umówiłem się na ogłoszenie numer 705742.
Nie sympatyczna, gruba kobieta, lodzik i miała już #!$%@?. Była głupio zdziwiona że jeszcze chciałem się #!$%@?ć, gadała coś w stylu "rzadko który dochodzi dwa razy", aż odechciało mi się tam siedzieć. Jeszcze coś pier*****a że wy młodzi jesteście tacy i
Jeszcze tylko jedno pytanie. Te 30 min u gfe wystarczyło Ci czy u niej jest brak wielokrotności zbliżeń?
Tutaj mało osób komentuje i mało jest ofert. Na całe województwo jest ich z może 250 czyli 4-5 razy mniej niż we Wrocławiu xd