Wpis z mikrobloga

Po pierwszej dawce ból ramienia i lekki stan podgorączkowy (około 37,5 st. C do max 38,1 st. C na drugi dzień wieczorem). Senność, lekkie zmęczenie dreszcze.
Wczoraj druga dawka. Dzisiaj od rana 38,2 st. C. Wziąłem dwie tabletki paracetamolu w odstępie 4 godzin. Aktualnie 38,9 st. C, ból ramienia mniejszy, dreszcze, osłabienie, zmęczenie, rozbicie, lekki ból mięśni, lekki krótki ból w okolicy ucha. A u was jak?
#moderna #zdrowie #covid19 #szczepienia #koronawirus
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrian77: ja wczoraj z rana mialem druga dawke moderny. Po pierwszej tylko lekko bolało mnie ramię i nic więcej. Wczoraj drugą miałem o 9:30 i do 20 bylo git nawet trening zrobiłem a o 20 mnie sieknęło XD Gorączka tez 38 ponad, w nocy tak się pociłem, że po rękach mi kapało jakbym w deszczu stał. I łeb mnie bolał okropnie. Rano juz bylo spoko, 37,5 i jakos po poludniu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Adrian77: po Jansenie 2 dni ~39° dreszcze, drgawki, zimno, osłabienie, ból głowy, mięśni, kości, skóry, cośna wzór zgagi- palące uczucie w przełyku no i ból ramienia oczywiście, a nawet dwóch.
  • Odpowiedz
PS. W Polsce mamy małą świadomość zgłaszania nopów. Patrząc po wpisach osób na wykopie i swoich znajomych, tych delikatnych Nop pewnie jest kilkukrotnie więcej niż 9000 ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz