Aktywne Wpisy

Miraski kochane, czy wiecie, jaki może być powód latania policyjnego helikoptera o tej porze nad Warszawą? Przeleciał chyba ze trzy razy nad Ursynowem, poleciał w kierunku Pola Mokotowskiego, teraz już go nie słyszę. Coś się dzieje w mieście stołecznym? #flightradar24 #warszawa

sossaa +38
po chuj rekrutuje sie kobiety do wojska? jakos na ukrainie na filmikach z frontu przez rok ani jednej kobiety nie widzialem (nie mowie o jakichs zjebanych tik tokach w czystych mundurach pewnie gdzies na granicy z polska). Rekrtuja kobiety do wojska placa im pensje x lat a potem przychodzi wojna i je ewakuuja a na front mobilizuja 20 letnich chlopakow bez doswiadczenia xD to po co je w ogole brac w czasie
Zdjęcia przykładowe. Konstrukcja by była solidniejsza.
#budownictwo #andrzejtojebnie #dom #budowlanka
Może Ramal pawilony (współpracują z Balex metal)
12x12 m wychodzi 18tys zł. Za samą konstrukcję.
Dodając ściany i dach to w porywach by wyszło chociażby 100tys to i tak dobry deal?
Nawet choćby 150tys jakby wyszło. To moim zdaniem warto by było.
Muszę przyznać że pomysł jest bardzo ciekawy żeby stalowa hale do tego wykorzystać
Dokładnie, nie stać mnie na dom za 200-300 tys.
Wystarczy mi 80m2 w zupełności.
Wołaj jak cos będziesz więcej wiedział na ten temat to rozważę. Tylko że ja mam piętro.
Btw, ciekawi mnie jak kwestia sztywności konstrukcji na czymś takim
Myślę, że sztywność konstrukcji będzie zależeć od użytych profili oraz zastosowanej zabudowy ścian.