Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest żałosne co się z tymi ludźmi stało...

@4gN4x: Żałosne jest to że ludzie zarabiają na tym co lubią a nie jebią u janusza i gotują się w sosie z własnych porażek i w--------a? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@4gN4x:

Ale co cię tak właściwie boli w tym wszystkim? Nikt ci nie każe z---------ć pięć dni w tygodniu do pracy.
Też możesz tak jak ja i phaxi możesz sobie zarabiać przez internet. A wiesz jaki jest przepis na taki zarobek? Wystarczy tworzyć ciekawy content, a to nie jest takie proste, bo jakby było, to każdy by zarabiał tak jak my.

Musisz zrozumieć, że jedyne co cię ogranicza to twój
  • Odpowiedz
  • 10
@MondryPajonk: życie to nie jest gra, że wystarczy tylko chcieć i wszystko można, ale może jak skończysz szkołę to zrozumiesz dziecku ;)
  • Odpowiedz
@Papasanbaba: @4gN4x: @cma_w_czapce: @Jelony: ja tam bardzo szanuje że zarabia na tym.

Bardzo nie szanuje osób które wydają na coś takiego pieniądze. To pokazuje stan kultury i rozwoju naszej cywilizacji.

No ale oczywiście ich kasa, mają prawo robić z nią co chcą nawet kupować heroine.
  • Odpowiedz
@4gN4x: i co? xD dupka piecze? nikt ci nie zmusza zebys placil, zamiast harowac u janusza mogles sam pomyslec jak tu sie dorobic mniejszym nakladem pracy
  • Odpowiedz
@4gN4x: jak cie janusz zwolni z roboty i bedziesz szukal nowej pracy ze strachem ze nie starczy ci na wynajem to ja bede juz zyl z oszczednosci
  • Odpowiedz
  • 4
@sorek: ta, niech se robią co chcą, tylko co później zrobisz z dzieciakami z wypranymi mózgami? kiedyś dzieci chciały być kosmonautami albo żołnierzami, a teraz jutuberami, a później co? e-prostytutkami??
  • Odpowiedz
życie to nie jest gra, że wystarczy tylko chcieć i wszystko można, ale może jak skończysz szkołę to zrozumiesz dziecku ;)

@4gN4x: Nie musze już skończyć szkoły, bo z patronite już sobie ułożyłem życie :) Trzeba było trochę pomyśleć zamiast bezmyślnie odrabiać lekcje z matematyki jak pachołek wykreowany przez rząd.
  • Odpowiedz
ta, niech se robią co chcą, tylko co później zrobisz z dzieciakami z wypranymi mózgami? kiedyś dzieci chciały być kosmonautami albo żołnierzami, a teraz jutuberami, a później co? e-prostytutkami??

@4gN4x: ja rozumiem problem i to naprawdę oznacza niedobrze dla naszej cywilizacji.

Ale nie możemy z tym zrobić nic innego niż robić ciekawy edukacyjny content i przekonywać do tego dzieciaki. Głupota wygra bo głupich jest więcej niż mądrych ale nie mamy
  • Odpowiedz
@4gN4x:

jaki świat jest popieprzony to głowa mała. ja muszę pięć w dni tygodniu chodzić do pracy, a jakiś banan z internetu dostaje więcej za samo wrzucanie głupot w internet...

nie jest popieprzony, po prostu wg ludzkich opini jego praca jest warta tyle samo co twoja
jeżeli chcesz to zmienić zmień ludzką nature
  • Odpowiedz