Aktywne Wpisy

ShockDeals +312
nowszyja +570
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

chce szybko wypuścić prostą aplikację i potrzebuję zrobić jakiś prosty front, średnio mam czas na naukę javascripta. Czy znacie coś co mogę użyć w zastępstwie? Co się może jakoś konwertuje do js'a? :p Próbuję coś naklepać w react, ale bez znajomości tego całego javascripta mi się schodzi
#naukaprogramowania #webdev
Komentarz usunięty przez moderatora
@TMBRK: weź Angulara na front - masz wszystkie od razu zależności więc nie musisz znać się na najlepszych aktualnie libkach w JS, a poza tym to TypeScript więc masz klasy i adnotacje, które sprawiają że kod wygląda prawie jak Java EE / Spring więc próg wejścia dla Javowca jest śmiesznie niski - oczywiście nadal pod spodem to JS ze wszystkimi jego wadami i zaletami, ale jakoś tak