Wpis z mikrobloga

in Karol Świderski we trust. Chłopak zawsze jak wchodzi na murawę, robi różnicę. W dodatku mądrze mu z oczu patrzy, nie gwiazdorzy, może nawet jest trochę nieśmiały/introwertyczny, ale przy starych gwiazdach nawet to jest jak powiew świeżego powietrza. Widać, ze mu się chce, że gra o jakąś stawkę. Fajnie jakby dostał szansę zagrać w meczu z Hiszpanią lub Szwecją od pierwszej minuty.
#pilkanozna #reprezentacja #mecz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Domciu
@Opryskus69
@mokka89 zgadzam się, lewy schodzi niżej, ściąga obrońców za sobą więc potrzeba kogoś jak Milik wcześniej, Klich czy Zielu powinni 2-3 podaniami uwolnić go i wyprowadzić na okazję strzelecką, niestety to by pomogło na Słowację a na Hiszpanie czy Szwecję to obrona, która jest u nas drewniana i dziurawa jak szwajcarski ser, będzie grała pierwsze skrzypce a szanse będą w kontrataku.
  • Odpowiedz
@opryskus69 @Domciu Nie wiem, czy to by coś zmieniło (wiadomo, ze bez obrony możemy sobie strzelać ile chcemy, a z tylu i tak będziemy mieć miazgę), ale mogłoby przynajmniej wnieść jakąś świeżość i rokowania na przyszłość tej kadry.
  • Odpowiedz
  • 1
@mokka89: Można by było spróbować zagrać na dwóch z przodu np. Lewy - Świderski/Świerczok, ale czy to wypali? Być może. Ja teraz mam mieszane uczucia względem tej reprezentacji. Coś się w niej posypało po Euro w 2016 i nie mogą tego błysku odzyskać. No może jeszcze w trakcie eliminacji coś tam grali, ale teraz to bieda straszna. Czyżby morale spadły?
  • Odpowiedz