Wpis z mikrobloga

Umyłem felgi i jednak jestem bezguściem xD. Na prawdę mi się podobają. Zamówiłem dywany do środka, wyczyściłem i nałożyłem masło na skórę. Zamówiłem dekielek do ostatniej felgi i znaczek na tylną klapę.
Decyzja podjęta, wlatują MTSy 35mm + żółte amory, ale nadal mam dylemat czy nie doinwestować w gwint ( ͡° ͜ʖ ͡°). Muszę się zabrać za oświetlenie wnętrza bo ktoś wsadził tam niebieskie ledy i trochę wiocha. Dzisiaj przyjdzie filtr powietrza to wymienię razem z olejem.
A tak od tej strony prezentuje się błotnik, nie widać co było robione
#e36 #bmw #ogarniame36 #motoryzacja #pokazauto #samochody
Pobierz RwandyjskiFront - Umyłem felgi i jednak jestem bezguściem xD. Na prawdę mi się podoba...
źródło: comment_1623830773x6QusW5aT6TxImBrS1BIv8.jpg
  • 17
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RwandyjskiFront: wyglądają nawet spoko, na pewno lepiej niż te wieśniackie fele które niektórzy wstawiają co ni #!$%@? nie pasują do auta. Np wczoraj widziałem Audi A6 z felgami które wyglądały jak te kołpaki co udają felgi sportowe, takie czarno - siwe xD prosty przykład jak nieodpowiednią fela może zepsuć całość.
Sam mam u siebie w Audi proste alusy 5-ramienne bo kupiłem na stalówkach a chciałem wrzucić coś większego ale też bez