Wpis z mikrobloga

Ej jaki ma sens obrażanie papieża na wykopie jak obrażanie papieża polegało na tym żeby stare baby rage mode dostawały? Przecież tak w sumie to tu nie ma starych bab i obrażanie tutaj papieża niczego nie powoduje to po co to robić ? Nie ze mam coś przeciwko ani nie popieram ani nie mam z tym problemu, tak się tylko zacząłem zastanawiać nad tym w sumie i taka myśl mnie naszła i pomimo ze nikt nie pytał to stwierdziłem ze się podzielę z wami moim przemyśleniem. Pozdrawiam #wykopobrazapapieza #papiez #janpawel2
  • 22
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DITJU_FTP: jak jesteś młody to potrzebujesz się zbuntować i jakoś wyjść naprzeciw systemowi (całkowicie zdrowa sprawa btw) no i teraz są dwie opcje - albo masz wysokie IQ i zaczynasz dyskutować z innymi nt światopoglądowe, gospodarcze i polityczne, czytasz źródła, rozwijasz się, no albo masz niskie IQ więc doklejasz gdzieś papaja i walisz z kumplami konia do tego, że "bendzie imba".

Imby nie ma ale to ci nie przeszkadza no bo
@powaznyczlowiek: Nie mam wysokiego IQ bo mi to nie przeszkadza, ani nie mam tez niskiego bo mnie to nie bawi. Moje pytanie tyczy się tylko i wyłącznie robienia tego na wykopie. Na swój ironiczny sposób nakierowałes mnie jakoś na zrozumienie tego. Pozdrawiam
@DITJU_FTP zatraciło swój pierwotny sens, teraz to kolejny po prostu środowiskowy mem na portalu. Nawet poza wykopem obrażanie papaja jest całkiem mainstreamowe (wśród 'edgy' młodzieży).
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DITJU_FTP

do twojego IQ nic nie mam, zadajesz dobre pytanie

Haha sam zobacz jak szybko można zmienić zdanie - już nie będę przytaczał całej sytuacji bo to tylko wykop xD

po prostu na drugi raz zanim coś zapostujesz to weź sobie to przeczytaj ze 3 razy i czwarty tuż przed wciśnięciem "wyślij" xD
@powaznyczlowiek: Nie zdążyłem ci tam odpisać bo usunąłeś, więc drugi raz napisze tu to samo.

Tamten wpis poleciał bo nie widziałem sensu prób tłumaczenia tobie tego o co mi chodzi.

Gdybyś przeczytał z zrozumieniem to co tam napisałem gdzie było napisane jasno że wiem że nikt tam nie powiedział ze nie należy się myć to mimo to stwierdzenie masz prawo stosować dowolny sposób higieny ORAZ PIELĘGNACJI sugeruje że masz prawo się