Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +159
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Potem znowu kupowałem przy 270, przy 240. Aż doszedłem do 204zł.
Potem zakupy przy 160. Sprzedania połowy przy 180, zakupy ponowne i na ten moment przy ponad 100 akcjach mam średnia 174. A z obecnym zyskiem i dewidenda jestem na lekkim plusie.
Kto mając wcześniejsze wywindowane akcje zrobil to co ja, dzisiaj zaczal zarabiać.
Jestem raczej dobrej myśli.
W q2 mieli 32 miliony zysku czyli tyle samo co taki Tarczyński - z tym, że cd projekt jest wyceniany na 20 miliardów a Tarczyński ponad 30 razy mniej. Gdybyś chciał zarabiać 120 milionów rocznie
źródło: comment_1623765331J2Xx64U7v3Zov18tx99Snc.jpg
Pobierz@JanuszAndrzejNowak
Żebyście się nie zdziwili.
Oczywiście mogę się mylić, ale 100zł to Wy nie zobaczycie.
Oczywiscie jak urosnie to kazdy znajdzie (juz po fakcie) tysiace powodow dla ktorych musialo tak sie stac, podobnie jak spadnie.
Ale takie naganianie jakie praktykujesz jest srednio okej.
Od dekady robiłeś grę żeby wydać ją i rok za wczesnie
Czym z-----o sobie i renomę i zyski na długie kwartału
@deni28s
@JanuszAndrzejNowak
Człowiek na spontanie napisze komentarz w temacie którym się mocno interesuje bo tak owszem, mam akcje CDP, a tu się nagle okazuje ze jestem
Ale nikomu nie pisze ze one na pewno zdrozeja, ze na pewno zarobicie, ze to juz ostatni dzwonek by zalapac sie na te rakiete to the moon. Bo to zwykle naganianie. I smierdzi od tego lekka
@jedmar: Jaką satysfakcje?¯\(ツ)_/¯ Dałem Ci delikatnie do zrozumienia, że nie jesteś obiektywny¯\(ツ)_/¯ Nie interesuje mnie czy zarobisz czy stracisz, nic mi do tego i nic z tego nie mam ¯\_(ツ)_/¯