1. O co chodzi z tym pasem dla "ruchu lokalnego" na modlińskiej w #warszawa? 2. Co to za wynalazek, jakie ma umocowanie w prawie? 3. Co to właściwie oznacza? Kto może się nim poruszać a kto nie? 4. Czy jeszcze gdzieś w PL cos takiego jest?
@oslet: to oznakowanie eksperymentalne. Zwykły pas ruchu ale z linią ciągłą żeby nie kolidować z ruchem na szerokiej Modlińskiej która jest tranzytowa. W praktyce każdy na to sra, a szkoda bo to bardzo dobre rozwiązanie. Jechać na niej może każdy. A najbardziej mnie tam w-----a jak WL robi rajdy wyprzedzając tym pasem mając za nic ciągłą.
@oslet: trochę pozostałość po tym jak tam traktory i konie jeździły w sumie to do d--y to jest, bo przed co drugimi światłami na znakach poziomych robią z tego dwa pasy które potem magicznie się zmieniają w jeden
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
2. Co to za wynalazek, jakie ma umocowanie w prawie?
3. Co to właściwie oznacza? Kto może się nim poruszać a kto nie?
4. Czy jeszcze gdzieś w PL cos takiego jest?
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #samochod #motoryzacja #samochody #kodeksdrogowy #przepisydrogowe #prawojazdy
Komentarz usunięty przez autora
w sumie to do d--y to jest, bo przed co drugimi światłami na znakach poziomych robią z tego dwa pasy które potem magicznie się zmieniają w jeden
@Ratriczek: bo tam cały czas są dwa niewyznaczone pasy ruchu, najgorzej jak się trafi na imbecyla co myśli że to jeden pas i ciśnie środkiem przez 3km