Wpis z mikrobloga

Kurde obejrzałem ostatni vlog z kadry, no i zastanawia mnie jedna scena.. Do Piątka, który przyjechał do pozostałych kadrowiczów w odwiedziny podchodzi Frankowski z uśmiechem witając się z Pistolero. Po kilku sekundach zjawia się kapitan Lewy, żeby zrobić to samo i wesprzeć napastnika Herthy, ale gdy zbija pione z Krzysiem spoglądający na to Frankowski odchodzi, gdyby nigdy nic, nie żegnając się z Piatkiem do tego spojrzenie na podchodzącego Lewego też nie było z tych sympatycznych, tylko raczej chłodnych, albo mi się wydaje.. Dlaczego Frankowski razem z Lewym nie mogli razem pogadać z Krzysiem? Pytanie. Czy atmosfera w kadrze na pewno jest taka zajebista jak mówił Szczęsny, na którejś z konferencji czy ta sytuacja z Lewym i Frankowskim jednak pokazuje co innego.. A może to ja nie potrzebnie szukam dziury w całym.. Jak sądzicie koledzy i koleżanki? Sytuacja od 16:30.
#reprezentacja #lewandowski #euro2020 #pilkanozna #mecz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kacci99: Przywitał się i poszedł dalej XD czemu miał na sile stac jak może nie miał o czym.
A z tylu widac wiecej osob wiec poszedł do reszty XD
  • Odpowiedz
@Kacci99: przesadzasz, az mi sie przypomnial post jakiegos kretyna jak Bayern wygrywal lige mistrzow w 2020 ktory na podstawie tego ze Lewandowski trzymal puchar sekunde krocej niz bodajze thiago wysnul wniosek ze Robercika w monachium nie szanuja i traktuja jak polaczka XD taki sam poziom nadinterpretacji xD
  • Odpowiedz
@spacehead: Od jakiegoś czasu mam podobne przemyślenia. Zresztą to widać choćby po tym, ze za każdym razem po zejściu Lewego na ławkę gra się jakby ożywia, tak jakby chłopaki czuły, ze „dorosłego” już z nimi nie ma i teraz są zdani na siebie, co ich z jednej strony motywuje, a z drugiej daje uczucie ulgi, bo schodzi presja grania z Panem Profesorem. To jest ciekawe pytanie moim zdaniem: na ile
  • Odpowiedz
@Kacci99: też to zauwazylam i to nie jest żadną nadinterpretacja. Lewy się wcisnął w rozmowę, w------e totalnie we Frankowskiego a Franek widać że nie ma pewności siebie i ma takie przerażone spojrzenie i od razu się usuwa. Szczęsny mówił że atmosfera jest świetną bo on się lubi z lewym, jest starym wyjadaczem kadry i ma pozycję. Ciekawe czy taka świetna atmosfera jest też stworzona dla młodziaków.
  • Odpowiedz
To samo w momencie jak gadał z Góralskim. Chłop zerwał więzadła w kolanie a lewy zamiast go jakoś wspierać to dłużej gada o swojej chwilowej kontuzji i jeszcze o wślizgach Górala który w większości meczów widać że starał się trochę bardziej niż tylko robić wślizgi.
  • Odpowiedz