Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

G06DbT +107
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz

#baofeng #krotkofalarstwo #nasluch #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
Jak bedziecie robic z krotkofalarstwa druga elektrode to zaraz was bedzie 500 osob w calej polsce i wam PiS zabierze czestotliwosci dla Orlenu.
Godzinke sobie poczytalem fora krotkofalarskie i chyba na egzaminie wam wszystkim beton leją do łba - bo wszyscy sie zachowujecie jakbyscie prestizem conajmniej konkurowali
https://issfanclubpoland.blogspot.com/2021/05/mai-sstv-czerwiec-2021.html?fbclid=IwAR204XrdmbbErc-bBwOs_rBMpnWJwP8iduWKMve_vRfH8nM82WwgtPw2crg
do tego apka na android https://play.google.com/store/apps/details?id=xdsopl.robot36&hl=en_US≷=US
Zamiast tego wyszedł taki sam rak jak na forach krótkofalarskich, gdzie od razu w domyśle jestem piratem co będzie przestawiał
@Drail: napisałem, że w Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakbyś zapytał, gdzie pojechać nowym samochodem w Warszawie to bym ci powiedział, gdzie fajnie się jeździ, albo zadał dodatkowe pytanie pomocnicze. Przejrzyj sobie tagi hobbystyczne na wykopie - ludzie starają się pomóc każdemu laikowi, który przychodzi z najbardziej durnym pytaniem.
A tutaj wyszło tak jak na tych kilku forach
I jeszcze jedno - krótkofalowcy niechętnie do takich ludzi podchodzą też z prostego względu - spora banda buców zakłóca ich częstotliwości (a także służb), więc po