Aktywne Wpisy
concordxxx +14
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też

ZenonBis +8
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)

źródło: comment_1623220973JROH4q7lp8mFA5wAS3cUZ6.jpg
PobierzSzukałbym czegoś z klamrami.
bardzo mało jest w obecnych kolekcjach butów z klamrami. ja z uporem maniaka powtórzę - zaczynałbym od klików MTB jako wygodniejszych w użytkowaniu.
Dają radę a co może się popsuć to tam gdzie rzep jest naciągany i działa duża siła to mi strzeliło to ustrojstwo przez które rzep jest przeciągnięty. Resztę czyli ustawienie samego bloku ustawiasz pod siebie i wio. No może odkręcić się raz szybciej ale to kluczyk i dokręcasz.
A, jakby co to kup rozmiar większe :)
@gusguster: wygodniej się zapina jak chcesz docisnąć.
@krabat
@siona