Aktywne Wpisy
kamilek123 +567
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
źródło: 1720027861292522065571367741426
Pobierz
yosemitesam +45

Jeżeli chodzi o użytkowanie, to nigdy auto nie stało dłużej niż tydzień. Większość przejazdów to 10km bez gaszenia silnika, ale też nie było żadnej dłuższej trasy niż jakieś 30km. Zawsze jak już wsiadam w auto, to specjalnie dorabiam parę km żeby właśnie dać trochę się naładować akumulatorowi.
#akumulator #mechanikasamochodowa #samochod
@siwersss: Nie mierzysz tego czymś z napisem made in china?
@Crow7422 jakie to ma znaczenie w tym przypadku? Takimi rzeczami to sie mozesz martwic jak elektronike mierzysz, a nie akumulator
@Norskee: odpinam prostownik od minusa w akumulatorze, jedną sondę od multimetru przypinam do minusa w akumulatorze, a drugą sondę do minusa w prostowniku.
Prostownik którym ładuję jest dosyć tani, bo też koło 100-150zł kosztował i kupiłem go dobre 5lat temu. Ale do tej pory ładował akumulatory bez problemu.
Komentarz usunięty przez autora
Na odpalonym aucie ładowanie ponad 14, jakoś 14.3V chyba, więc alternator chyba w porządku.
A właśnie, zapomniałbym chyba o najważniejszym. Jak mi elektronika w aucie zaczęła dziwnie działać, to na akumulatorze na klemie z minusem był biało-żółty nalot.
dzięki