Aktywne Wpisy
Bergi +193
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
snorli12 +567
Kto od razu ODRYWA te nowe korki od butelek i kartonów z napojami daje plusa! Pokażmy, że nie godzimy się na te idiotyczne przepisy #uniaeuropejska #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #jedzzwykopem #pijzwykopem #niepopularnaopinia #ekologia
#wroclaw #gastronomia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
afrykańskiej,
czeskiej,
nowoczesnej (atomizowane jabłka czy inne tatary z ciekłego azotu),
egzotycznej (wszędzie tylko kura, świnia i krowa, nigdzie nie ma aligatora, kangura, żyrafy czy innych zwierząt których mrożone mięso jest dostępne i możliwe do importu w formie mrożonej),
sieciówki nastawionej na mięsożerców (jak heart attack grill),
live kitchen - siadasz przy lądzie grzewczej i kucharz trzaska wszystko na twoich oczach.
1) prawdziwej czeskiej
2) Argentyna - kuchnia na żywym ogniu
3) przekrojowej portugalskiej - a jest to kuchnia biedna więc na foodcoscie można pewnie dobrze zarobić
4) niemieckiej (!)
5) knajpa łącząca rozrzucone elementy powstającej kuchni Dolnego Śląska
Komentarz usunięty przez autora