Wpis z mikrobloga

@Kejran postawiłbym całkiem sporo, że po prostu nie wiesz gdzie znaleźć te wyprowadzenia. Nie spotkałem jeszcze takiego auta, które nie miałoby szybkiego dostępu do wyprowadzeń akumulatora, a pracowalem kilka lat w warsztacie ze sporym "obrotem".
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@twinzpl Na szczęście udało mi się odnaleźć i W220 zmartwychwstała, przejechałem się po miesiącu postu i powiem, że to auto jest genialne z tym silnikiemxD
  • Odpowiedz
@Recydywa: słyszałem ostatnio o fajnym sposobie co zrobić w sytuacji gdy braknie ci prądu i nie masz jak otworzyć samochodu, to wystarczy podpiąć drugi akumulator pod kable od kierunkowskazu czy od oświetlenia tablicy(w sensie, w dowolne miejsce gdzie masz możliwość dostać się do kabli),
możesz potwierdzić że to ma prawo działać czy raczej myślisz że nie zadziała? :D
  • Odpowiedz
@Ra-V-ek trudne pytanie, ale chyba nie, bo masa tp oczywiście żaden problem, ale na drodze do plusa stoi przekaźnik który jest w tym momencie niestety otwarty. Chyba jedyne wyjście to czołganie się pod auto i tam szukanie najbliższego bezpośredniego wyprowadzenia z akumulatora, albo samego akumulatora, ale po zdjęciu osłony silnika:P
  • Odpowiedz