No i po wizycie u #psychiatra. Przed wizytą 50mg Sertagen, 25-50mg Trittico przed spaniem oraz w okresie kryzysowym. Czasami na własną rękę brałem więcej Trittico. Chciałem coś mocniejszego bo chciałbym mocniejszego kopa ale Pani powiedziała że mam dać czas aż #ssri się rozkręci. Powtórzę się -jestem mega zadowolony bo dzięki lekom mam siłę walczyć z moimi wieloma problemami a tak leżałem w łóżku i nawet telefonów nie odbierałem. Teraz jest #!$%@? ale stabilnie. Leczcie się Mirki i Mirabelki z #depresja naprawdę warto. Po wizycie zwiększenie Sertagen do 75mg, Trirrico mogę brać do dwóch tabletek na dobę (150mg) jak mam taką potrzebę. Następna wizyta za dwa miesiące. #antydepresanty
@Turkotka: Też jestem po wizycie u psychiatry, nakazał mi przestać brać wszystko co brałem dotychczas, przepisał mi lek co za 2 tygodnie ma działać i za jakiś czas jadę na psychotesty, wtedy przepisze mi wszystko tak jak powinno być
@baemaj: Mówiłem lekarce że przez pierwszy tydzień byłem jak naćpany, cały czas się śmiałem i mi się to podobało ale teraz już działa uspokajająco, już się nie budzę w nocy ale fakt mam sny bo lek raczej powoduje głęboki sen. Ile masz brać trittico?
@baemaj: hm, ja z trittico zaczynałem od 25, później wszedłem na 50 bo to było za mało, miesiąc na 50.. i zacząłem schodzić na 25, bo się organizm przyzwyczaił już do wspomagania a po 50-tce byłem za bardzo zgonem
@baemaj: no, bez trittico budziłem się po 25 razy w nocy. Teraz - ze dwa, trzy. Tylko często zapominam brać tak, żeby rano mi przestała działać o odpowiedniej porze i pierwsze dwie godziny są... ciężkie. A jednocześnie, z drugiej strony, tabletka i pół godziny mnie nie ma. Ciężko wycyrklować, czy chodzić spać o 22, czy budzić się z lagiem ( ͡°͜ʖ͡°)
#antydepresanty
Komentarz usunięty przez autora
Teraz - ze dwa, trzy. Tylko często zapominam brać tak, żeby rano mi przestała działać o odpowiedniej porze i pierwsze dwie godziny są... ciężkie. A jednocześnie, z drugiej strony, tabletka i pół godziny mnie nie ma. Ciężko wycyrklować, czy chodzić spać o 22, czy budzić się z lagiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia, będzie dobrze.
A co do wstania z łóżka... musisz sztywno się przełamać. Jak wstaniesz i pójdziesz sobie herbatę zrobić, to już nie będziesz mogła zasnąć.