Wpis z mikrobloga

Panowie, mam takie konto na Tibii na serwerze Antica:

46 palek, 14mlvl (66% do 15), 81 dist (78 do 82), 70 shielding (91% do 71)

Zrobiona pierwsza arena w svar, postman, explorer society 1 misja, kilkanaście skończonych tasków u grizzly.
Zrobiony plecak w citizen outfit, buteleczki w summonerze i hunter (gloves). Nie pamiętam czy było coś tam jeszcze bo nie mam pacca xD. Z mountów mam white deer, pandę i chyba to wszystko.
Oprócz tego blue legi, pal armor, bohy, demon shield, crus helmet ~200k w banku.

Mam też drugiego chara na tym koncie, knighta - 12lvl, 60+ sword, 60+ shielding, 3mlvl.
Nie mam RK - zgubiłem.

No i mam pytanko - czy jest to coś warte w chwili obecnej? Czy raczej szkoda zachodu?

#tibia #antica
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sparrowekk: Tak dla perspektywy dodam. W 2007 roku, mój znajomy sprzedał palka na 150 - 160lvl na Selenie (dziś już chyba nie istnieje taki server). Postać była dosyć znana na serwerze, zaangażowana w tamtejszy war pomiędzy klanami. Poszła za około 4 tyś - znajomy kupił sobie za to pierwszego gruza, jakiegoś golfa czy polówkę.
  • Odpowiedz
@Sparrowekk: szkoda zachodu, Cipsoft niedawno odpalił bazarek z postaciami i to co zaprezetowałeść jest warte mniej niż 1 p--o na miescie

chyba że miałeś non stop pacca i konto ma 50% loyalki ale po lvlach i skillach to wątpie
  • Odpowiedz