Wpis z mikrobloga

@Asarhaddon: warzywa z grilla to wypas, bierzesz tackę aluminiowa i w grubych plasterkach papryka kolorowa, cukinia, cebula, czosnek (cała główka na pół i tak przekrojoną stroną w dół), na to jakaś mieszanka przypraw np. wloskich, czy mex, trochę oliwy.

Z pozostalych spraw to grube plastry boczku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Asarhaddon: camembert zawijasz w folie aluminiowa i długo go robisz, aż będzie takie mięciutki, w środku ma być aż pływający. Z żurawiną albo borówka sztos
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: @Urodzony: @Zerosiedemzglossie: @numb027: @MalaMi_20: @Samol94: @TrollingMasterNinja: dzięki bardzo za wszystkie porady i sugestie, myślę, że pójdę w stronę cammemberta i cukinii, którą jednakowoż chyba zastąpię bakłażanem, jako że wolę go bardziej. Ciekawie brzmi ten ser hallumi, ale chyba nie widziałem go w UK, więc ograniczę się do C. Czy ma znaczenie, że grilla będę robił na jednorazowej tacce z marketu?
  • Odpowiedz