Aktywne Wpisy
Argajl +123
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
SweetStrawberry +103
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Dlaczego w ogóle nie ma nigdzie do kupienia audi a4b7 1.8T quattro automat w avancie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak na serio - chyba za dużo ich nie było zanim zaczęli wrzucać 2.0TFSI
@ArmoredYoda
@Matixrx ogólnie 1.8t quattro B7 jest często droższe niż 2.0tfsi. Z prostego powodu jakim jest koszt eksploatacji który jest śmiesznie niski w przypadku 1.8T. a po drugie można tam gaziut założyć(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Bofsky: w obu przypadkach to napędzane przez moto januszy mity. W domu latają 2x auta z tym motorem, i z ani jednym nie ma problemów - A4 B7 upalane bardzo mocno, i A3 8P, które lżej tez nie ma (no i
Fwd = multitronic
@ArmoredYoda: xDDD tyle wartę są opinie ludzi - czyli gówno. Już się nie rozpędzaj z tymi moto januszowymi mitami. Mowa jest o I gen TFSI, gdzie pobieranie oleju nie wystepuje, biorą tyle ile 1.8T. Problem był w II gen przez 4 lata 2008-2012. A TFSI produkowane są już od prawie 20 LAT chłopie. Problem rozwiązano w III generacji w
@ArmoredYoda: VW - producent tych silników tak uważa, sam jesteś wykopowy ekspert xD póki co tylko ja użyłem merytorycznych argumentów. IIIb wcale względem III gen tak się nie różni, dlatego jest to IIIb.
#!$%@?, pogroziłeś paluszkiem xD
Fwd = multitronic
To wiem, ale czy 1.8t było z tiptronic?