Aktywne Wpisy

Sarza01 +110
Gość dzis wychodzi na mrO. Jedna z najładniejszych sylwetek w Polsce.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: temp_file8921303063827875040
Pobierz
Yuri_Yslin +508
Ujawnienie cen przez deweloperucha odkryło ciekawe przypadki sprzedaży mieszkań nie tylko poniżej ceny rynkowej, ale również poniżej ceny odtworzeniowej, co raczej sugeruje korupcję (jak każda sprzedaż ze stratą na rosnącym rynku) - gdyby UOKiK nie był takim bezużytecznym g*wnem... bo powinien się tym natychmiast zainteresować.
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera

Umawiam się z typami na tynki, 4 miesiące wcześniej. Na 2 dni przed realizacją przesunęli termin o 1-2 tygodnie. Zgadnijcie co jest teraz, na dzień przed nowym terminem? No przesunęli o 2-3 tygodnie xD
Nie muszę mówić, że cały kalendarz mam R O Z P E I R D L O N Y, przed hydraulikiem robię z gęby dupę, przed wylewkarzami to samo bo mnie jacyś podludzie wystawili. Dwa razy.
Mam plan,
Umawiam się z nimi na realizację, angażuję do tego znajomych którzy też umawiają terminy na swoich budowach.
jak się zjawią z agregatami i rozstawią sprzęt to powiem, żeby palili wroty bo na śmieci nie mam tu miejsca. pojadą do znajomych i spotka ich to samo. Może im +/- miesiąc z kalendarza wypadnie. Działalność wywrotową mam zamiar rozszerzyć na resztę tzw "fachowców". Poumawiam się na terminy, jak przyjadą to powiem, żeby "wiadomo co za bramę".
To co się dzieje w #budowlanka z tymi partaczami to jest jakieś nieporozumienie. Masa kretynów którzy albo lecą w 8==D albo po których trzeba 1/2 roboty poprawiać. Szkoda strzępić ryja #gorzkiezale
#budowadomu #budujzwykopem #lubuskie #zielonagora #sulechow
@Voltaire: tego mi słowa brakowało xD zamiast na wykonawców trafiam na stado bezrozumnych małp
Zapytaj ich wprost ile musisz dołożyć żeby teraz Ci zrobili zobaczysz, że odpowie ;)