Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NzeroZeroB: Pewnie zająłeś się chociaż rzeczami, dzięki którym możesz się teraz utrzymać. Ja byłem setki razy "na mieście". Zdziwisz się jak surowe jest to przezycie, gdy wybierasz się tam sam. Chyba, ze masz pare stówek do rozwalenia, to zawsze raźniej.
  • Odpowiedz
@NzeroZeroB: Słabo, bardzo słabo. Są ludzie, ze swoimi znajomymi. Jak sie im wepchasz w towarzystwo, to mają Cie za z*eba (pewnie słusznie). Pozostaje siedziec i sączyć dryna xd, byle nie przesadzić bo jak sie jest samemu brakuje asekuracji i wtedy konczysz okradziony i na izbie wytrzeźweń. Już lepiej na rokse sie wybrac, chociaz sam nie byłem xd Chociaż wiadomo po pijaku jest autopilot, który prowadzi do domu, ale niestety w
  • Odpowiedz
@NzeroZeroB: Dałbyś sobie rade, jak masz zdrowy rozsądek. Zawsze można wyjść i po prostu zobaczyć jak to wygląda. Na Twoim miejscu bym wyszedł i chociaż zobaczył o co biega. Jednak bez towarzystwa, to jest smutne wyjście, wiec sam niewiem. Kończąc swoją myśl polecam, ze zwględu na to, ze nigdy nie byłeś. Nie polecam bo nie warto.
  • Odpowiedz