Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +360

źródło: temp_file1299302406352500657
Pobierz
drobne_na_taryfe +22
Co wydaje takie wysokie, przenikliwe dźwięki w zaparkowanych samochodach? Od jakiegoś czasu mam problem z przechodzeniem przez parkingi, bo to piszczenie jest dla mnie momentami fizycznie bolesne xd #motoryzacja #samochody
Jakiś czas temu wziąłem się za czytanie historii ludzi porwanych przez UFO. Głównie dziwne eksperymenty, babeczka(sprawa Barney and Betty Hill) której "kosmici" podczas jednego z takich spotkań zrobili serie zastrzyków, pobrali serię tkanek itd, ale też pokazali gwiezdną mapę, którą to ona za pomocą hipnozy odtworzyła-gwiazdy faktycznie istniały poza jedną(Zeta Reticuli), odkrytą kilka lat później* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz natrafiłem na listę nieetycznych eksperymentów medycznych przeprowadzanych przez rząd stanów zjednoczonych np podawanie ciężarnym napojów z pierwiastkami promieniotwórczymi, wszczepianiu obywatelom komórek nowotworowych czy chorób zakażnych: https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States .
Kurde troche dziwny zbieg okoliczności, że wiekszość tych relacji pochodzi z okresu, w którym rząd usa przeprowadzał najwięcej nieetycznych eksperymentów na własnych obywatelach(żadna teoria spiskowa, czyste potwierdzone informacje).
I stąd pytanie. Czy są jakieś poszlaki, że to rząd USA wykorzystał, a wręcz stowrzył zainteresowanie tematem UFO po incydentcie w Roswell i pod płaszczykiem porwań przez kosmitów(które sami pozorowali) robili nieetyczne eksperymenty?
Swoją drogą ta sprawa (agenta?)Boba Lazara też mocno śmierdzi, wygląda jakby był jednym z ostatnich etapów wygaszania projektu.
źródło: comment_1621821992foQn82zRlvdF125pYcoRKj.jpg
Pobierzźródło: comment_1621822149cHACjOOsmwHaNw0fYxq1zD.jpg
Pobierz1989-początek sprawy Boba Lazara(wygaszanie)
1991-data zakończenia okresu zimnej wojny
Bob Lazar to zwykły szur, bajkopisarz i przestępca
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bob_Lazar
-bez wiedzy lub zgody ich rodziców, w Children's Hospital Boston aby dowiedzieć się, czy nakłucie lędźwiowe byłoby szkodliwe.
-Zarażali gróźlicą dziesiątki dzieci w sierocińcu św. Wincentego w Filadelfii w Pensylwanii, powodując trwałą ślepotę u niektórych dzieci oraz bolesne uszkodzenia i zapalenie oczu u wielu innych. W badaniu określają dzieci jako „wykorzystany materiał”.
-Zarażali je syfilisem
-Testowali broń chemiczną
-I inne
Ale badanie, w ktorym testują broń