Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Słowo na niedzielę... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Urodziny odbyte, kasa jakaś wpadła.
Pytanie z cyklu temat rzeka... #rower

Zastanawiam się nad komputerkiem rowerowym

Budżet: raczej ok. 500 zł
Wymagania: możliwość podpięcia czujników ANT, Bluetooth, prowadzenie po kresce, rozsądny czas pracy na baterii, łączność z telefonem, synchro że #strava.
Ogólnie chciałbym uniknąć łączenia komputerka z laptopem/pc po usb, bo ich nie posiadam.
Najlepiej żeby wszystko dało się ogarnąć poprzez łączność ze smartfonem.

Raczej #garmin w tym budżecie nie znajdę. Czy warto bawić się w #bryton #lezyne #igssport czy pozbierać na coś konkretniejszego?
Ma ktoś coś do polecenia, co sam przetestował?

Zastanawiałem się nad Igsport50e, Bryton330, Lezyne Super GPS.

#nawigacja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@krymic1991: zakupiłem brytona 420. Czekam na przesyłkę, myślę że we wtorek będzie u mnie.
Możesz coś powiedzieć na temat czujników których korzystasz? Myślę żeby zakupić Magene do mierzenia kadencji.
Używasz etui, szkła?
Standardowe mocowanie dawane z licznikiem dacrade zamontować na mostku, czy lepiej zainwestować w wysięgnik przed kierownice?
  • Odpowiedz
@Kapitan_Ameryka: nie korzystam z czujników nie są mi potrzebne kupiłem ze względu na nawigację po śladzie :)
Narazie nie mam etui ani szkła ale chyba zamówię na Aliexpress bo śliska się w ręce i może łatwo wypaść
Ja montowałem na mostku i pasuje idealnie tylko tyle że nie mam szosy więc musisz zobaczyć czy będzie Ci pasować zawsze można dokupić ten wysięgnik
Ogólnie po kilku jazdach jestem zadowolony, na plus
  • Odpowiedz