Wpis z mikrobloga

@Lolek1011: pewnie to ze mial i ma w nosie bibi. Moze chcial z nia byc zeby promowac sie jako para ale jednak chec zaliczania lasek wygrala. Jakby mial do niej jakiekolwiek uczucia to by nie odwalil takiej akcji.
@mystery_26: on nawet jak ,,#!$%@?'' był w Hp to jako jedyny uczestnik szedł spać ,to co zrobil obecnie to po prostu natura wylazła z niego taki jest , do tego parcie na szkło bo popularny to poszło, a Bibi -mówiąc ich tekstem ,,nie obchodzi w opór ''
@Amikamamy: ale o Karze ciagle bredzil z Marcinem. Nawet jak juz jej nie bylo. A jak wrocila to widac bylo na streamie ze ciagle jest gdzies kolo niej. Gdyby Kara byla od poczatku to nawet by na Bibi nie spojrzal. Wiadomo bylo ze taki jest, chwalil sie facetom na livie ilu to lasek w Kalifornii nie zaliczyl. A po finale to dopiero pewnie pokaze swoja prawdziwa twarz.
@mystery_26: ja to sie dziwie ze madki na fejsie jeszcze nie wywęszyły tematu. One przeciez pierwsze do aferek a ja patrze i nic xD a co do sajmena to klamstwo ma krotkie nogi i ciesze sie niezmiernie ze to sie wydalo bo sajmen by ja wykorzystywal dla fejmu a ona walona by byla po rogach. Szkoda ze poki co aferka sie nie rozniosla na caly internet tylko wiedza o tym wykopki,
@mystery_26: no tak w sumie o każdej bredził grzał się ,ale grał wiernego , Bibi gadał się tłumaczył że dla jaj bo innych podpuszczał i takie tere fere a ta mu wierzyła bezwarunkowo ,umiał grać zakochanego wiernego w ,,opór ''( ͡° ͜ʖ ͡°) co było łatwe tam w takiej izolacji ,w sumie to nie raz pisałam że to fałszywy typek jest co wychodziło coraz bardziej z czasem
@Amikamamy: dla mnie ten ich "zwiazek" w programie byl za slodki i mdly, nie ma szans ze od poczatku znajomosci jest tak pieknie i nie ma awantur. Widac bylo ze irytuja go niektore jej zachowania ale slowem sie nie odezwal zeby wytrwac razem do finalu. A madki na fb sie zachwycaja jacy to oni zakochani nie byli ( ͡° ͜ʖ ͡°)