Aktywne Wpisy
BobekRobek +9
Wiem, że jest sobota i większość ludzi pewnie spędza czas na różnych aktywnościach niezwiązanych z pracą ale...
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja

pcela +97
Kolejny kierowca, co myśli, że wszystko mu wolno. Zastawiony cały chodnik i niszczenie zieleni.
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: temp_file2821284858309774076
Pobierz

Zalozylem zbiórkę zainspirowany historią Agresywnego Wojtka z KFD, który niestety odszedł w zeszłym tygodniu i który chorował na to samo co ja czyli niewydolność nerek. Choroba niezwykle przebiegła i wyniszczająca po cichu jeśli pozostanie niewykryta, u mnie udało się ją wykryć dosłownie rzutem na taśme w czerwcu zeszłego roku, gdy trafiłem do szpitala ze znacznie pogorszonym widzeniem i podejrzeniem procesu rozrostowego w głowie (nowotwór) wtedy sie okazalo po przebadaniu, ze to nie nowotwor, ale na badaniach wyszło ze mam bardzo duzy problem z kondycją swoich nerek przez co lekarz natychmiast skierował mnie na oddział nefrologiczny gdzie spędziłem prawie dwa tygodnie. Od wyjścia ze szpitala prawie rok temu zoobowiązuje mnie scisla dieta, comiesięczne wizyty u specjalistów (nefrolog, dietetyk, kardiolog, okulista) z masą leków a to wszystko kosztuje przez co postanowiłem zorganizować zrzutkę i na tej zrzutce udało się zebrać 3 739,17 zł (od 85 osob) z czego prawie połowa to zasługa Wykopu, który na znalezisku Zbiórka dla Wykopka na leczenie i odbudowę działalności po COVID19 uzyskała imponujące 689 wykopów. Zbiórka nietylko dotyczyła wsparcia w walce z chorobą, ale takze powrotu do zycia zawodowego, ktore znacznie zostalo powstrzymane przez zdrowie i przez panującą pandemię, a zajmuje sie filmowaniem i fotografią, ale z naciskiem na filmowanie, wiec początkowo zbiórka miała na celu zebrać 40tys PLN (po czasie uznalem to za nierealne, wiec ustawilem cel na 5tys. zł) aby wrócić do działania w największym mozliwym zakresie kupujac aparat, obiektyw, gimbal, odswiezajac identyfikacje wizualną, zakladajac nowa strone i na sam koniec zadbanie o odpowiedni marketing by zdobyc nowych klientów, gdyz dotychczasowi byli skupieni glownie wokol branzy eventowej, ktora przez COVID praktycznie przestała istniec. Wszystkim z Wykopu, którzy wsparli finansowo moją inicjatywę bardzo mocno dziękuję, dziekuje tez tym ktorzy wsparli po prostu dobrym slowem i pozdrowieniem, bo to tez dla mnie mega duzo znaczy (ʘ‿ʘ) Mam nadzieje, ze uda mi sie pobyc z wami jeszcze trochę a tymczasem zycze wszystkim zdrowia i milego weekendu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pomagajzwykopem #polska #firma #koronawirus #przegryw #gownowpis #zdrowie
źródło: comment_1621616178bvFgAP95f0OfbyR0k8oN5n.jpg
Pobierz