Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +110
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
I pokazał mi właśnie to. W życiu bym się nie spodziewał, że zwykły obrazek obrobiony w paincie narobi takiego zamieszania.
https://m.facebook.com/Tusk.Vision.Network/photos/a.239557916127075/3998099680272861/?type=3
#4konserwy #neuropa
https://demagog.org.pl/fake_news/kobiety-do-segregowania-odpadow-w-katowickiej-spalarni-fake-news/?fbclid=IwAR3p7vpewoxQu2YzNg3hcSny2tGieQEhrHlQ1Yrqot5ptSwb9uQ2ASDINdc
Poza tym taguj #aszkiera