Wpis z mikrobloga

Dobra teraz mnie zjecie ale ta gra bardziej podoba mi się od Wieska (tylko Serce z Kamienia zrobilo na mnie wrazenie). Przy czym zgadzam sie z wszystkimi zarzutami wobec CDPR. Nienawidze ich tym bardziej, ze gdyby nie #!$%@? tego, ta gra bylaby jeszcze lepsza. Postacie sa o wiele lepiej napisane (poza Jackie, no kurde jak mozna to bylo tak spartolic, fajna postac i sruuu), fajnie napisane postacie kobiecie (Panam - silna ale normalna laska), swietne misje jak te Peralezami. Swiat gry jest genialny, mam nadzieje ze nie oleja sprawy i w dlc pociagna to dalej
#cyberpunk2077 #pcmasterrace
  • 7
poza Jackie

@kmiocinio: Jackie jest świetnie napisany. Uliczny luzak i cwaniak, ale z dobrym sercem. Troskliwy syn i kochający chłopak. Ma dość takiego życia i biedy i chce coś zmienić w swoim życiu. Denerwuje się na spotkaniu z Dexem czy ten nas nie wyrucha. W taksówce przed akcją w hotelu tak naprawdę pierwszy raz się otwiera i wręcz dochodzi do kłótni z V, bo jest zdecydowany zmienić swoje życie, że nic
źródło: comment_1621502034zRmzbyTGi3yvd4ZaHYsjuR.jpg
@kmiocinio: No bo jesteś na świeżo z giereczką. Skończ grać, poczekaj i przemyśl temat. U mnie CP2077 po 3 miechach ocena -2 w dół. Dlaczego? Nie mam ochoty wracać do tej gry, dodatki mnie nie interesują bez gruntownych zmian w mechanice samej gry, a z wiedźminem była zupełnie inna historia. Dla mnie to indykator czy gierka jest na jeden raz i jakich wiele na rynku, czy jednak to twór wybijający się
@Vistu: Gre skonczylem 2 miesiace temu, teraz odpalilem tylko kilka misji zeby zobaczyc inne zakonczenia. Dla mnie wiedzmin to bylo takie generic fanstasy, malo wiedzmina w wiedzminie w porownaniu z 2. Postacie strasznie plaskie itp. Poza oczywiscie Sercem z Kamienia ktory byl swieny