Aktywne Wpisy

mirko_anonim +75
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +392
źródło: 1000028454
Pobierz

Czy taka s---------a jak ja ma szanse wejść na rynek UX/UI?
Lubię projektować i designować strony. Znam HTML czy CSS, o Canvie nawet nie wspomnę. Za rok kończę studia (zarządzanie here) i chciałbym iść na podyplomówkę na AGH z UX. Generalnie, odnajduję się w tym wszystkim, ale jak to jest w rzeczywistości? Czy ciężko się przebić i zaistnieć w tym? Jak sytuacja z zarobkami? #ux #ui #programowanie #programista15k #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a458c11e7e7f000be600b7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Jak to by powiedział klasyk.
HTML I CSS to teraz znają dzieci z podstawówki.