rok temu miałem wypadek na rowerze i skora się obtarła. na plecach w okolicach pasa.
Czulem wtedy tak jak by mi sie tam pod skora taki male cos zbieralao jak woda czy krwiak. no jak by cycek silikonowy tam byl.
no i w sumie bylo psoko z tym do tej pory, tak jak by sie wchlonelo ale tydzien temu znow mialem wypadek na rowerze i upadlem na to miejsce i mam znow cos plywajacego pod skora. z zewnatrz nic nie widac ale nie moge np biegac bo mi to lataw gore w dol i przeszkadza. do jakiego lekarza sie z tym udac? Chirurg jakis pewnie?
@tetris795: ogolnie to poweidzila ze szkoda ze nie przyszedlem bo bym sie usmiechnal na recepcji i by mi USG zrobili. Not o zapisalem sie na to USG termin w czwartek 27 maja i je juz odwlalem bo mi przeszlo :)
Czulem wtedy tak jak by mi sie tam pod skora taki male cos zbieralao jak woda czy krwiak. no jak by cycek silikonowy tam byl.
no i w sumie bylo psoko z tym do tej pory, tak jak by sie wchlonelo ale tydzien temu znow mialem wypadek na rowerze i upadlem na to miejsce i mam znow cos plywajacego pod skora. z zewnatrz nic nie widac ale nie moge np biegac bo mi to lataw gore w dol i przeszkadza. do jakiego lekarza sie z tym udac? Chirurg jakis pewnie?
#rower #medycyna #wypadki #chirurgia #luxmed
źródło: comment_1621366684RfSSt8x67eCp9r193CSgwG.jpg
Pobierz@tetris795: ogolnie to poweidzila ze szkoda ze nie przyszedlem bo bym sie usmiechnal na recepcji i by mi USG zrobili. Not o zapisalem sie na to USG termin w czwartek 27 maja i je juz odwlalem bo mi przeszlo :)
Komentarz usunięty przez autora