Wpis z mikrobloga

Przeglądałem tag i widzę, że jest tutaj kilku znających się dobrze na ekspresach użytkowników, serwisantów. Budżet do 3k. Kaw dziennie dwie do maks 3-4, ja czarne różowa raczej mleczne. Przejrzałem już tyle( po popularności w sklepach), że głupieje a do tego żona marudzi o zwisające nieestetyczne rurki, które jej sie często nie podobaja( ͡° ʖ̯ ͡°) Podeslijcie proszę jakieś sprawdzone propozycje.
#ekspresdokawy #kawa #agd
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kotbezbuta: Zamień rurkę na wężyk w metalowym oplocie i wpinaj do tacki ze skroplinami ¯\_(ツ)_/¯ Melitta CI Touch (plusem jest pojemnik na różne ziarna do kaw czarnych i mlecznych, oraz dobre wyciszenie młynka), a jak wolisz same pokrętła to Nivona 759. Oba łatwe w obsłudze, czyszczeniu i robią przyzwoitą kawę.
  • Odpowiedz
@kotbezbuta: Coś marketowego od Philipsa, Saceo, Melitta etc, jeżeli nie zależy Ci na marce to lepszy jakościowo będzie Kaffit Nizza zdecydowanie. Nie kupuj tylko tego gówna które Sailor reklamuje w każdym wpisie... 4 Swiss jest tragiczny i awaryjny ale jak widać dobrze płaci pośrednikom.
  • Odpowiedz
@kotbezbuta: A ja ci Nivonę 779 polecę, aktualnie na promocji jak poszukasz to znajdziesz <3 k zł. Ma rurkę na zewnątrz, ale moim zdaniem to higieniczne rozwiązanie bo łatwo się to czyści. Dwa lata używam Nivonę z tej serii i bardzo zadowolony jestem. Banalne czyszczenie całego ekspresu. Sam zawoła, że trzeba odkamienić, spieniacz wyczyścić itd. Ma oczywiście do tego automatyczne programy, tylko trzeba tabletkę do czyszczenie wrzucić lub rozrobić detergenty
  • Odpowiedz
  • 0
@sailor_73 no widziałem ich kilka. Usterki typowe dla niedopracowanych urządzeń. Prosta sprawa, daj linka do sklepu gdzie są ogólnodostępne części zamienne. Żebym mógł sobie kupić np zaparzacz, grzałkę,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@3and3: Wygląda na firmę firmującą różne sprzęty. Szczoteczki do zębów i wyciskacze do soku też mają.
Po prostu jest rynek na to, to zamówili u kogoś projekt i wrzucili na rynek, licząc że marka wystarczy.
  • Odpowiedz
@Kulek1981 znalazłem tańszy 350.75. Myslisz ze jest okej? Nie wiem zbytnio czy jest sens dopłacać do apki, paru kaw wiecej, i dotykowego wyświetlacza - chyba ze jest coś co je różni w budowie a nie wiem o tym? Pół tysiaka dołożyłbym do robota czyszczacego( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz