Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +1838
Zaspałeś na samolot, ale masz szansę zdążyć. Wybiegasz z domu i łapiesz momentalnie taksówkę z ulicy. Ostatnia liczba po zaplusowaniu powie ci, kim jest taksówkarz.
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki

WielkiNos +482
Pani wiceminister odwiedziła więzienie kobiece na Grochowie i tak ją poruszyło, że kobiety, które się tam znalazły z powodu popełnienia przestępstwa przebywają w takich samych warunkach co mężczyźni, którzy popełnili podobne przestępstwa, że teraz nie może spać po nocach zastanawiając się czy więzienie nie jest dla kobiet zbyt uciążliwe.
#pieklokobiet #bekazlewactwa #wiezienie #dyskryminacjamezczyzn #rownouprawnienie
źródło: temp_file4505132321957436309
Pobierz

Najgorsze jest to, ze osoba, ktora zainspirowala mnie do zalozenia tej zbiórki czyli Agresywny Wojtek z KFD ktory zbierał na leczenie niewydolnosci nerek umarł w zeszlym tygodniu co jeszcze bardziej mnie podłamało, bo Wojtek miał dwa lata temu jak sie dowiedzial, ze choruje mial lepsze wyniki ode mnie niz ja gdy sie dowiedzialem rok temu, wiec chyba powoli trzeba sie szykować ze dlugo juz nie pociągnę. Zdrowia wszystkim.
#przegryw #pomagajzwykopem #polska #gownowpis
3 w nocy a mnie męczą myśli dawnych dni.
Zdrowia życzę
źródło: comment_1621300063N2hvqlNZYPC0gv3VRCayDs.jpg
Pobierz@Heady1991: tym bardziej w czasach szalejących oszustw na tych zbiórkach itd
Przykład dziadka i schroniska na wykopie, chłop #!$%@? ludzi na 20k i zniknął nie ponosząc za to żadnych konsekwencji
Po 2 do przeszczepu się nie kwalifikujesz?
Od tej pory wpłacam już tylko na jakieś rzeczywiście
Mi to bardziej wygląda na reaktywowanie tamtego znaleziska bo po prostu pieniądze przestały wpływać, troszkę jak się znowu polize dupkę wykopowi to może ktoś coś wpłaci, a wątek ze znajomymi to taki trochę na siłę i nie na miejscu, czuć rozczeniowość