Czemu za każdym razem dzwonią do mnie żeby potwierdzić numer mieszkania? Mam podzielony lokal na dwa mieszkania i wpisuje nr mieszkania/1. Aplikacja tego nie łapie?
Wrocław Ćwiartki 3 4/1 ?? jeśli tak to się nie dziwię że nie ogarniają w uwagach do zamówienia po prostu napisz jak sytuacja wygląda to nie powinno być problemu
@kumpek20: bo jest to nietypowe i w naszym kraju adresy zazwyczaj mają tylko nr budynku i numer mieszkania (jeśli to blok), a nie numer budynku, numer mieszkania i numer połowy mieszkania, skoro te mieszkania są podzielone i liczone jako osobne to nikomu się tego nie chciało uregulować żeby po prostu poprawić numer na normalny?
tak czy siak napisałem ci, co zrobić żeby ci nie dzwonili
@Miecz12 formalnie to jest jedno mieszkanie w bloku ale podzielone piętrami. Jedno jest na 5 piętrze o numerze X a drugie na 6 piętrze o numerze X/1. I jedno i drugie ma numer X.
@kumpek20: acha, no to skoro to jest jedno mieszkanie to to twoje /1 i /2 tym bardziej jest absurdalne dla osoby postronnej :s podawaj numer mieszkania i piętro i pisz w opisie o co chodzi i nie będzie problemu.
Czemu za każdym razem dzwonią do mnie żeby potwierdzić numer mieszkania? Mam podzielony lokal na dwa mieszkania i wpisuje nr mieszkania/1. Aplikacja tego nie łapie?
Wrocław
Ćwiartki 3
4/1 ??
jeśli tak to się nie dziwię że nie ogarniają
w uwagach do zamówienia po prostu napisz jak sytuacja wygląda to nie powinno być problemu
To jak inaczej mam wpisywać skoro taki jest numer danego lokalu?
tak czy siak napisałem ci, co zrobić żeby ci nie dzwonili
podawaj numer mieszkania i piętro i pisz w opisie o co chodzi i nie będzie problemu.