Wpis z mikrobloga

@o__p: az trudno mi to sobie wyobrazic. Od 20 roku zycia mieszkam w UK, a mam juz troche ponad 35 lat i przyznam szczerze, ze wyglada to jak pieklo. Gdybym komukolwiek probowal robic takie jazdy w swojej firmie to nie dosc, ze dostalbym gruba kare to jeszcze pewnie w------l.
  • Odpowiedz
@safemoon: tak k---a mądralo, to sobie zrób porównanie, ile średnich/minimalnych krajowych trzeba odłożyć, żeby kupić mieszkanie na przestrzeni lat i wtedy p-----l coś o tym, że "zawsze drożeje".

W 5 lat skok cen o 200% przy wzrostach płac na poziomie 20-30 % (optymistycznie patrząc), a ten coś będzie mędrkował, że zawsze rośnie xD
  • Odpowiedz
@o__p: k---a śmiejecie się z z-----------a w januszexie a na tinderze poznałem dziewczyne która pracuje na gospodarstwie przy dojeniu i ogarnianiu krów praca od 5 do 8-9 co drugi dzień na 4 i później znowu popołudniu od 14 do 18 a czasami 19-20 dostaje 3k na rękę bez umowy a praca codziennie bez dni wolnych czasami raz czy dwa w miesiącu weźmie wolne popołudnie i się jeszcze cieszy z tego
  • Odpowiedz
@safemoon: z tym sugar daddy to bym nie powiedział ale nigdy się nie dowiem tak naprawdę, ale straszne jak można dawać się j---ć dla pracodawcy (który moim osobistym zdaniem jest świetnym manipulatorem i nie mówię że tak jest ale nie zdziwiłbym się gdyby robił to wszystko w pełni świadomie, bo nawet kiedyś powiedziała że to jedyne miejsce gdzie czuje się potrzebna i chciana dlatego lubi tam tak pracę) w dupxo
  • Odpowiedz