Wpis z mikrobloga

Najbardziej mnie triggeruje jak lochy i normiki mówią samotnym przegrywom żeby nie szukali na siłę i że miłość sama przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie xDD chłop ma dwadzieścia kilka lat i julki urodzone w jakimś 2005 roku na kiju mu mówią że ma czekać na miłość i na pewno się znajdzie
Jak można być tak nieświadomym albo cynicznym?
Miłość przychodzi sama ale tylko kobietom i atrakcyjnym mężczyznom.
#blackpill #przegryw
  • 21
Miłość przychodzi sama ale tylko atrakcyjnym kobietom i atrakcyjnym mężczyznom.

@ehhcokolwiek: Poprawiłam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Siedząc i czekając, faktycznie nic się nie zdziała, ale szukanie na siłę też jest bez sensu, bo albo człowiek zwiąże się z pierwszą lepszą osobą, która akurat się nawinie i może wyjść z tego beznadziejny związek, albo będzie odpychający przez tę desperację. Trzeba skupić się na sobie, ale przy okazji być
@choochoomotherfucker: przecież nawet puste kobiece konta z ciemnym tłem albo konta naprawdę nieatrakcyjnych kobiet wbijają dużo lajków i dostają wiele wiadomości na tinderze, wystarczy być kobietą, ludzie wtedy sami do cb piszą nawet jeżeli nie wiedzą jak wyglądasz/jesteś nieatrakcyjna. Już nie mówiąc o tym co się dzieje jak dziewczyna jednak jest całkiem atrakcyjna.
@not_me: od kogoś wieje desperacją bo ten ktoś nie poczuł miłości przez całe swoje życie, nie mylcie skutków z przyczynami. Pomijając już fakt iż znam przypadki jak gość się obrzydliwie przystawiał do babki na imprezie i był strasznie nachalny, dziewczyna narzekała jak można być takim spermiarzem desperatem, guess what. Ostatecznie stali się parą.
@ehhcokolwiek: Fajnie byłoby, gdyby życie było takie proste, ale lajki i wiadomości na tinderze nie są równoznaczne z miłością. Normalni faceci to garstka w takich miejscach, większość to jacyś spermiarze, desperaci i goście, którzy szukają tylko seksu. A jak się trafi na kogoś normalnego, to też nie ma pewności, że coś z tego będzie, bo trzeba jeszcze spełnić swoje wzajemne oczekiwania, a przede wszystkim umieć się dogadać i nadawać na tych
@choochoomotherfucker: "trzeba spełnić wzajemne oczekiwania" które u chłopa często są po prostu żeby dziewczyna była szczera i normalna kiedy kobiety mają cały zestaw wymaganych cech, który zaczyna się od wzrostu co już mnie skreśla na samym początku zanim zdążę cokolwiek zrobić, świetnie.
Poza tym sama przyznałaś że wiele tam jest facetów co pisze do dziewczyn bo szuka seksu, w drugą stronę takie coś praktycznie nie istnieje. Kobieta ma seks na wyciągnięcie
@ehhcokolwiek: Może Tobie wystarczy normalna (cokolwiek to znaczy) i szczera dziewczyna, ale widocznie inni faceci wymagają więcej, bo częściej spotykałam się z odrzuceniem niż zainteresowaniem. I nie, nie startowałam do żadnych chadów. Co do wzrostu, to 174 cm jest w porządku przecież. A julkami wymagającymi 190 cm nie ma się co przejmować, głupie są. Chyba by Ci się przydał psycholog - wzrostu oczywiście nie zmienisz, ale może zmienisz podejście, a wierz
@choochoomotherfucker: Widzisz wszystkie odpowiedzi różowych zawsze sprowadzają się do wyboru - że kobieta nie może liczyć na coś ale tylko dlatego że ma wybór i wymagania i ewentualnie nie może liczyć na to co by chciała a ja np. nie mogę liczyć na nic. Nie mogę liczyć ani na prawdziwy czuły dotyk ani na seks z jakimś randomem. Nie mogę liczyć na pożądanie ani przez desperatki (wątpię żeby takowe istniały ale
@ehhcokolwiek: pierwszy raz slysze, ze 174cm to malo. Pamietaj, ze kazdy wzrost ma swoje plusy i minusy. to raz. A dwa, masz raczej idealny wzrost, wiec po prostu niepotrzebnie biadolisz. Jesli chodzi o zwiazek, jest duzo par o rownym wzroscie, a nawet sa takie gdzie kobieta jest troche wyzsza. I gdzie tu problem?