Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +11
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +46
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

Przywitajcie #mirkolos w wersji 3.26.82 https://mirkolos.pw - w końcu to co zostało obiecane, zostało dostarczone ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A więc od dziś możecie wylosować więcej niż 1 zwycięzcę. Obecny limit to 10, ale nie widzę problemu aby go zwiększyć w przyszłości bo apka się ładnie skaluje.
Przy okazji poprawiłem parę błędów, chociażby fakt że w grupie wykluczonych oprócz zbanowanego użytkownika nie było usuniętego użytkownika i taki usunięty mógł czasem wygrać losowanie (✌ ゚ ∀ ゚)☞. Generalnie większość zmian dla tego updateu odbyło się w weekend (ostatni wpis).
A więc testujcie mirasy i dajcie oczywiście znać jeśli coś nie będzie banglało.
Owszem przetestowałem różne opcję ale na pewno znajdzie się coś do poprawy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Muszę jeszcze sprawdzić przeglądarki mobilne, bo to zawsze jest niewiadoma :)
A jak będzie wszystko śmigać to zabieram się za kolejne obiecane updaty.
Pozdro!
źródło: comment_1620752513THtAaE2CDMiCaEoSiJuXxi.jpg
Pobierzźródło: comment_1620754872PeqIBBuQUqHhrvNH0lpIiL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To losowanie z twojego rozdajo. Wszystko działa. Wklej link który Ci nie działa.