Wpis z mikrobloga

@Lrrr: teraz tylko poczekać kilka godzin bo w NZ jest jeszcze środek nocy, Bex wrzuci kilka gifów i pustych słów i znów wszyscy zapomną o sprawie do czasu następnego analogicznego nerfa.

Już teraz widzę argumenty, że nerf Purposeful Harbingers dotykał zdecydowanej większości highendowych buildów, a nerf Hateforge ledwie kilku bardzo niszowych buildów. Ale to chodzi o zasady i konsekwencję w dotrzymywaniu słowa, nie o konkretny zasięg nerfa.
@Lrrr: ale jak ja pisalem tutaj, ze GGG mialo nie nerfic heraldziarza, a znerfili to jakos pisaliscie, ze to bugfix.
Teraz zrobili to samo, bo tez bugfix. Z tym ze wtedy strate ponioslo wiele osob, a teraz tylko kilka osob, co gralo te rekawice na minach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie podoba mi sie że to, ale spodziewalem sie dlatego nie kupowalem ich. Choc myslalem, ze calkowicie
@Lrrr: Po #!$%@? oni nerfią rzeczy podczas ligi? Rozumiem jakieś krytyczne błędy, no ale nie #!$%@? przedmioty czy skille. Mam nadzieje że powstanie coś podobnego do POE, bo inaczej będzie dramat. Jest niby Last Epoch, Wolcen ale są wciąż za młode żeby konkurować z POE. Jedynie D4 może coś zmienić, ale ten blizz to już też nie to co kiedyś. Ehh...
@Lrrr: Tez nie rozumiem, czemu GGG wszystko po kolei nerfi i zabiera frajde z gry ludziom, nadal w to gram, ale to jest mega slabe. Ostatnio sobie wrecz beke kreca z graczy co pokazalo balance manifesto ( all nerfs )
@Noggenfogger: prawda jest taka ze niektore skille moze i duzo zadaja ale sa tak #!$%@? mechanicznie ze jesli nie masz godtier gearu z jakims prolif explody to bedzie to gowno xD

bv dostal w tej lidze nerfa wszystkiego doslownie a znowu nim gram bo nie ma nic lepszego