Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dimetox: Przyjacielu drogi, najważniejsze jest żyć w zgodzie z samym sobą i oddawać wartości z którymi się utożsamiasz. Jak ewidentnie uznajesz coś za pejoratywne to masz prawo się o tym negatywnie wysłowić. Nie może być tak, że panuje zgoda na rzeczy złe tylko dlatego bo ktoś ma taką płeć a nie inną (jest kobietą).
  • Odpowiedz
@Bunch: nie mogę uwierzyć, że ktoś tutaj broni domniemanej autorki wypowiedzi, która pisze że obejmuje kierownicze stanowiska ze względu na rodziców i cechy charakteru XDD Bananowcy już chyba nawet nie widzą tu niestosowności: mentalna rasa panów, lepsi ludzie i elo. Przynajmniej ja tak to odebrałem.
  • Odpowiedz
  • 12
@Bunch po co ma pisać z kimś kto się do niej p----------a już na wstępie, zalatuje od Ciebie żalem że ma łatwiej. Ok ma stanowisko dzięki rodzicom i co ma z niego zrezygnować i robić gdzieś za minimalną w imię sprawiedliwości społecznej?
  • Odpowiedz
@puchtek: Sugerujesz że dziewczyna czuje się lepsza i ma się za członka rasy panów, gdzie najprawdopodobniej chodziło jej o to, że jej rodzice mają kierownicze stanowiska i ona po prostu chciałaby iść ich śladem
  • Odpowiedz