Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +210
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
deziom +456
Właśnie poszło info, że system kolei dla CPK projektował jeden gość, prezes wodociągów XD.
PiS przyjął projekt do realizacji bez żadnych analiz liczby pasazerow i kosztów, klepnięty przez rządowego pełnomocnika CPK, brata tego gościa xDDDD
Przecież to sie w głowie nie mieści, gdyby KO uległo naciskom mariuszy z Brighton, żeby projekt kontynuować na rympal, tak jak to robił PiS, to mielibyśmy piękny bajzel xDD
#cpk #kanalzero #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #
PiS przyjął projekt do realizacji bez żadnych analiz liczby pasazerow i kosztów, klepnięty przez rządowego pełnomocnika CPK, brata tego gościa xDDDD
Przecież to sie w głowie nie mieści, gdyby KO uległo naciskom mariuszy z Brighton, żeby projekt kontynuować na rympal, tak jak to robił PiS, to mielibyśmy piękny bajzel xDD
#cpk #kanalzero #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #
Moje ciało, moja sprawa.
Pytanie do zwolenników aborcji na życzenie?
Czy gdyby wiadomo było, że płód będzie homoseksualistą, albo osobą czarnoskórą czy moralne jest usunięcie ciąż?
Czy namawialibyście taką kobietę do zatrzymania ciąży, czy uznalibyście, że to jej wybór?
#kiciochpyta #neuropa #4konserwy #strajkobiet
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60995a4ffe0977000b8aec23
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Porównywać orientację seksualną do np bezmózgowia. #!$%@?
Po pierwsze, nie jestem pewien czy na etapie płodu da się określić homoseksualizm. Być może kolor skóry już da się określić na takim etapie.
Nie ma to jednak znaczenia.
Moglibyśmy zadać równie ciekawe ale jednocześnie absurdalne i groźne pytania:
Czy ten płód przekształci się w człowieka sukcesu, czy nie? Czy ten płód wyrośnie na kryminalistę, zabójcę a może samobójcę? A może