Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +432
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +189
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Do tego już doszło, że jak przy opisywaniu zegarka wrzucę kod rabatowy, to musi oznaczać, że dostaję hajs za to? Może nie podawać kodu rabatowego? Może nie podawać nazwy sklepu, którego znalazłem przypadkiem, może nie dawać innym możliwości oszczędzenia około 60 złotych?
A może trzeba #!$%@?ć produkt lub napisać, że sklep dał dupy, żeby nie wyglądało jak sponsorowane? :)
Serio pytam i proszę o konkretne odpowiedzi. Czy traktujecie takie małe wpisy jako sponsorowane? Bo moim zdaniem wpisy sponsorowane powinny być oznaczane, ale dla mnie mija się z celem oznaczania wpisów NIESPONSOROWNYCH.
Chodzi o ten wpis https://www.androidowy.pl/coros-apex-najlepszy-smartwatch-do-1500-zlotych/1203/
#android #zegarki #pytanie
@Fandroid: nie ma na to lekarstwa. Większość gówniaków, które urodziły się w dobie internetu mają w głowach gówno zamiast mózgu.
Roszczeniowość, zawiść, wygórowane oczekiwania wobec wszystkich oprócz siebie - to są fakty i nie dlatego, że ja tak uważam.
Żegnam.
A tak serio, to wskaż gdzie krytykuję młodzież? Gdzie krytykuję młode pokolenie? Boomer- to takie modne
@Fandroid: Przy zalewie opłaconych (i nie oznaczonych) opinii i artykułów rzeczywiście tak to może wyglądać.
Edit: Szczególnie, że jest to zapowiedź recenzji.
1. nikt tam nie zagląda.
2. napisałem to na wyrost, bo blog ma tak małe zasięgi, że nikt się nie zgłosi.
Z tego co kojarzę, to wpisy reklamowe i sponsorowane muszą być oznaczane. Jeśli ktoś ma wątpliwości, to niech zgłasza je. Osobiście jestem za tym by było to jawne. Parę lat temu sprzedałem swojego
@Fandroid: Nie pisalem do Ciebie i nigdzie nie napisalem, ze ty krytykujesz mlode pokolenie :) Z twoim wpisem sie zgadzam, internet sie mega skomercjalizowal. To zupelnie inne miejsce niz 20 lat temu. Nie wiem czemu obecnie jest tak male cisnienie spolecznosci na oznaczanie tresci sponsorowanych, to by bardzo ulatwilo sprawe. Klawiter
Co do komercjalizacji internetu. Niestety, ale masz rację. Na szczęście w sieci można natknąć się jeszcze na mniejsze blogi, które nie stawiają sobie pieniędzy ponad głowę. Oczywiście, można zarabiać i jednocześnie się nie sprzedawać.
Ja hejtuję strony, które oznaczają wpis sponsorowany na końcu treści i to jeszcze tekstem: wpis powstał we współpracy z marką XXX"
Takie artykuły powinny być oznaczone
Czyli nie najbardziej, a jeśli wziąć pod lupę małą awaryjność Garmina to i tak można polecić. Więc mogę polecać chyba co nie?
Problem w tym, że masz trochę obcesowy styl wypowiedzi. Raczej to ta szorstkość powoduje krytykę Twoich wpisów.