Wpis z mikrobloga

Na aktywnynadgarstek.pl kupiłem COROS Apex 42mm z 5% rabatem. Kod pojawiał się tylko w wynikach Google.
Jakby ktoś szukał świetnego zegarka to kod brzmi COROS5
30 dni w trybie smartwach brzmi rewelacyjnie :)
Tutaj dlaczego zdecydowałem się na ten model: https://www.androidowy.pl/coros-apex-najlepszy-smartwatch-do-1500-zlotych/1203/
#smartwatch #zegarki #zegarkiboners #garmin #bieganie #gory
Fandroid - Na aktywnynadgarstek.pl kupiłem COROS Apex 42mm z 5% rabatem. Kod pojawiał...

źródło: comment_1620637993WlPhpl8tAwljWH6dte8GQD.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • 0
@PolaczekPijaczek stary jak masz jakiś argument to przedstaw go. Nie wiem ile masz lat, ale kiedyś byli blogi gdzie prowadzili je tacy randomowi ludzie. Opisywali wszystko i nic. Ja taki mam. Nikt mnie nie utrzymuje i piszę o czym chcę.
Jeśli twierdzisz, że to sponsorowane, zgłoś to, napisz też dlaczego tak myślisz. Inaczej można traktować Twoje wpisy, jak poprzedników jako pomówienia.
  • Odpowiedz
@guest: to już nie można poczytać czyjejś opinii która nie jest opłacana przez duże koncerny? A mi akurat się spodobał artykuł bo szukam czegoś tańszego ale z dobrą funkcjonalnością. To ze sam artykuł ubogi to nie znaczy że trzeba mieszać z błotem.
  • Odpowiedz
@Stormweaver: specyfikacja jest na www producenta, podałem link na końcu. Wiesz, to jedno kliknięcie, a nie latanie. We wpisie dodałem, że chodziło o luźne przemyślenia, dlaczego wybrałem ten model. Jak trafi do mnie to napiszę więcej.
  • Odpowiedz
@sEB-q: dzięki. Ubogi, bo to tylko luźne przemyślenia, jak to na niszowym blogu :)
Jak zegarek trafi do mnie to opiszę więcej. Będzie opis pod kątem chodzenia po górach. Dla biegaczy polecają tańszy Pace 2, ale on nie ma funkcji wędrówki, więc u mnie odpada.
Na stronie Suunto masz teraz chyba promki jak szukasz czegoś tańszego i dobrego
  • Odpowiedz
@Fandroid: od miesiaca mam apex pro i nosze sie z napisaniem paru slow porownania vs garmin 935 z perspektywy biegacza. Nawet popelnilem wpis (a raczej #chwalesie) gdzie obiecalem to zrobic, ale mi czas przecieka miedzy palcami. Moze sie zbiore w tym tygodniu i napisze wiecej cos w temacie.

Natomiast w jednym nasze podjescie bedzie sie roznic, bo ja nie uzywam w ogole funkcji smart, dla mnie jest to urzadzenie treningowe.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: funkcje smart to napisałem tak na wyrost, bo z nich zależy mi na: nawigacja i informowanie o zejściu z trasy. Powiadomienia miałem wyłączone w każdym zegarku Garmina. Inaczej czułem się jak z obrożą.
Na pewno podejście będzie się różnić, bo z kolei ja do treningów nie wykorzystuję, tylko do rekreacji: wędrówki i mocno amatorskie jeżdżenie rowerem :)
Jakbyś chciał popełnić ten wpis i podzielić się na blogu, to z chęcią
  • Odpowiedz
@Fandroid: ale mówisz ze sama firma godna polecenia? U mnie koniecznie Apex bo tez sporo wędruje. Napisz jak będziesz miał zegarek jak z powiadomieniami typu messenger , whatssup, rozmowy z telefonu i czy ma komunikaty głosowe w trakcie treningu jak dystans , tempo i inne takie ..
  • Odpowiedz
@sEB-q: samo Suunto oczywiśce, że można polecić. Co do COROS, to już od jakiegoś czasu są i wielu długodystansowców go poleca. Powiadomienia sprawdzę, ale raczej nie będę używać. Komunikaty głosowe też mniej mnie interesują, bo w trakcie wędrówki po górach nie jest potrzebne. Jednak sprawdzę z ciekawości większość funkcji :)
  • Odpowiedz
@Fandroid: Sununto znam. Pytam ponieważ planuje zmienić zegarek ale dla mnie te funkcje są kluczowe a ten Coros jest w ciekawej cenie. To jakbyś mógł zdać relacje byłbym wdzięczny. Chyba ze na blogu zrobisz jakiś przegląd i działanie funkcji.
  • Odpowiedz