Aktywne Wpisy
o__0 +12
Poruszasz się drogą z pierwszeństwem łamanym. Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
- Tak 93.8% (3546)
- Nie 6.2% (233)
alberto81 +24
Jakby ktoś szukał świetnego zegarka to kod brzmi COROS5
30 dni w trybie smartwach brzmi rewelacyjnie :)
Tutaj dlaczego zdecydowałem się na ten model: https://www.androidowy.pl/coros-apex-najlepszy-smartwatch-do-1500-zlotych/1203/
#smartwatch #zegarki #zegarkiboners #garmin #bieganie #gory
Jeśli twierdzisz, że to sponsorowane, zgłoś to, napisz też dlaczego tak myślisz. Inaczej można traktować Twoje wpisy, jak poprzedników jako pomówienia.
Jak zegarek trafi do mnie to opiszę więcej. Będzie opis pod kątem chodzenia po górach. Dla biegaczy polecają tańszy Pace 2, ale on nie ma funkcji wędrówki, więc u mnie odpada.
Na stronie Suunto masz teraz chyba promki jak szukasz czegoś tańszego i dobrego
Natomiast w jednym nasze podjescie bedzie sie roznic, bo ja nie uzywam w ogole funkcji smart, dla mnie jest to urzadzenie treningowe.
Na pewno podejście będzie się różnić, bo z kolei ja do treningów nie wykorzystuję, tylko do rekreacji: wędrówki i mocno amatorskie jeżdżenie rowerem :)
Jakbyś chciał popełnić ten wpis i podzielić się na blogu, to z chęcią