Aktywne Wpisy

adam-yxz +47
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

agaaa_ +9
#awanturaokase dawajcie hasła
źródło: IMG_0753
Pobierz

Skubany w muzeum powinien być a tak dzielnie służył
źródło: comment_1620465676cZDxHxg3A5QaaCihXqL4wj.jpg
Pobierzźródło: comment_1620466363RwX6ocgUXgLpQbWaLVph9u.jpg
PobierzNo i musiałbym poczytać czy superglue jest bezpieczne do takich zastosowań
Całe wnętrze ze stali nierdzewnej i masz możliwość kontrolowania temperatury co do stopnia, np.do jakiejś herbaty. Może też służyć jako podgrzewacz
https://m.ceneo.pl/81897110;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAjw7diEBhB-EiwAskVi1-IEtoztnYEp7_y6J4i0RmHj-zWcHfIMJ01eeASdI9H89ZjnkmAgSxoC9jYQAvD_BwE