Aktywne Wpisy

Mlodazs +2
Hejka, tydzien temu bralam kokaine, oczywiscie ogladajac filmy typu Wilk z Wall Street, ogolnie wszyscy uwazaja to za najlepszych narkotyk i wgl 'elyta' sami wiecie... xD
No i wlasnie sprobowalam i to nie z gownianego zrodelka, bo podobno 90% czystosci i niby z tej tak zwanej KOLUMBIJI. I bardzo sie zawiodlam, myslalam ze skoro tak sobie wszyscy to chwala to bedzie jazda zycia, a tutaj co? Wzielam oralnie jakies 30-40mg i co?
No i wlasnie sprobowalam i to nie z gownianego zrodelka, bo podobno 90% czystosci i niby z tej tak zwanej KOLUMBIJI. I bardzo sie zawiodlam, myslalam ze skoro tak sobie wszyscy to chwala to bedzie jazda zycia, a tutaj co? Wzielam oralnie jakies 30-40mg i co?

Co sądzicie o stosunku płciowym

Czy to wgl jest możliwe? Chodzi mi oto, czy na takie trasy raz na rok takie auto da radę. Trzeba robić przerwy? Może jednak lepszy segment?
#motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak to się sprawuje, wygodne w miarę? Głośne? No i jak z awaryjnościa
Sprawuje się nieźle, dobrze się zbiera ze świateł, zwrotne, wygodne nawet na tak długie trasy. Z hałasem to tak różnie, nie jest bardzo głośne ale też nie należy do cichych.
Awarie to tak jak klasycznie w fiatach, średnie zawieszenie, łączniki stabilizatora.
dobrze jest spojrzeć na uszczelki tylnej klapy bo inaczej może wlewać się woda, przewody spryskiwaczy dość szybko parcieją. Co w mojej Kropce jeszcze robiłem to regulacja nawiewu (był zblokowany i
GP to takie minimum na trasy w sumie. Da się tym obrócić trasę i nie ogłuchnąć i się nie zmęczyć.
To tani samochód, więc cudów nie ma, w porównaniu do samochodow segmentu E jest oczywiście przepasc i punto wypada blado. Prowadzenie, zachowanie przy wietrze, moc, wyciszenie - no to nie jest najlepsze auto na trasy, ale tak jak mowie - dla
@potezny_zachodniopomorszczanin: dokładnie, to jest klucz