Gnoje dziś mi odwołały sobotni termin J&J ( ͡°ʖ̯͡°) udało mi się wyklikać Pfizera na jutro na stadionie narodowym. Czy ktoś z #warszawa dostał tam dokładnie tę szczepionkę, na którą się zapisał, czy też były cyrki, że zapisałam się na Pfizera, a dostanę Astrę, bo tylko to jest?
@bulba1605: ja byłem wczoraj na narodowym, zapisany na pfizery i wszystko było ok. Koleś w kolejce obok przy rejestracji dostał info o zmianie z astra na pfizera więc raczej mają dużo towaru.
@bulba1605: kolega dziś na Narodowym był zapisany na Astrę Zenka a dostał Pfizera więc... no p--------k jest konkret na SN. Jestem ciekaw co mi dadzą bo mam termin za dwa tygodnie xD.
@bulba1605: Nie słyszałem żeby komuś zmieniali jakieś inne szczepionki, tylko przy J&J teraz tak robią, bo debile wykorzystali szczepionki w weekend.
Ja dziś miałem termin na J&J, pół godziny przed (!) zadzwonili że nie mają, ale jak chcę to mogą dać Pfizera. No i dostałem, bez ponownego zapisywania, czekania itd.
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#szczepienia
Komentarz usunięty przez autora
Ja dziś miałem termin na J&J, pół godziny przed (!) zadzwonili że nie mają, ale jak chcę to mogą dać Pfizera. No i dostałem, bez ponownego zapisywania, czekania itd.