Aktywne Wpisy

Common_Rail_1337 +556
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz
ATAT-2 +327
Oglądając takie filmy często zachodzę w głowę, jak duże problemy psychiczne / problemy ze sobą / problemy z agresją mają niektórzy na drogach.
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
źródło: image
Pobierz

mam umowe na 3 miesieczny okres probny w robocie. Nie chce tam pracowac, dojazdy zajmują mi dziennie 3h i robie srednio 1 nadgodzine dziennie i są one darmowe. Umowa o prace więc wpis do akt będzie. Poczekać te 3 miesiace i sie przemeczyc zeby nie narobić chlewu w papierach i nie przedluzac umowy czy rzucic to teraz(tydzien wypowiedzenia) i dostac jakis gowniany wpis i ze jeszcze zerwana umowa przed koncem po miesiacu pracy?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #608d76e05a0849000ad364b7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
PS. Nadgodziny są płatne 150% albo jako czas wolny odbierasz sobie 1:1 lub wysyłają Cię na wolne 3:2 (czyli jak pracodawca Cię wysyła, to masz 150% tych