Wpis z mikrobloga

Incase Icon Sleeve

@Sphenisciformes: ciekawa opcja. zwykle używam torby na laptopa (gdzie w przypadku Macbooka wolałbym wkładać pokrowiec do niej, aby uniknąć zarysowania itd), ale może pomyślę o zakupie plecaka. wtedy wydaje się to wygodnym rozwiązaniem. dzięki
  • Odpowiedz
@pieczarkowy: a przeżył kolega i macbook...? w analogicznej sytuacji z pokrowcem, no to w sumie też laptop leci na chodnik rzucony odruchowo, ale nie jest za to przygniatany ciężarem właściciela... ja jakoś na szczęście do tej pory 0 przewracania się na plecy z plecakiem w laptopie jak i bez. Pecha strasznego miał kumpel. :(
  • Odpowiedz
@Sphenisciformes: przeżyli. macbook miał jakieś zadrapania, ale poza szkodami wizualnymi wszystko jest ok. w momencie upadku zgubił airpodsa, więc XD miał pecha do kwadratu.

masz rację z tym pokrowcem i plecakiem - jest to dość sensowna opcja. teraz mam starego Lenovo 13" i noszę go w taniej torbie. laptop jest ciężki, torba jest ciężka, a i tak od jakiegoś czasu staram się nie nosić torby z laptopem w ręce (np.
  • Odpowiedz
@pieczarkowy: no lepiej zgubić airpodsa niż zmiażdżyć kompletnie laptopa, tyle chociaż... :D jakiś pozytyw w tym jest :D
ja nigdy toreb nie używałam, bo dodatkowy, ciężki bagaż - kilka miesięcy temu miałam jeszcze 8-letniego Della, 15’. Ciężki był okropnie. Do walizki bałam się go dawać i też właśnie nosiłam w plecaku. U mnie właśnie torba odpada ze względów o których wspominasz, przeszkadza i można zapomnieć o niej, jak się gdzieś
  • Odpowiedz